Informatieaanvragen van de burgers

 
 

Indien u meer over de organisatie, de bevoegdheden en de activiteiten van het Europees Parlement te weten wilt komen, kunt u via onderstaande mailbox contact opnemen met de Dienst Burgerinformatie.

 
 
 

Indien u contact wilt opnemen met een lid van het Europees Parlement, gelieve de ledenlijst te raadplegen.

 
 

Gelieve op onderstaande link te klikken indien u historische documenten wilt raadplegen die zijn verbonden aan het Europees Parlement en zijn geschiedenis:

 
 
 

Voor informatie over het Europees Parlement bij u in de buurt, zie de lijst van plaatselijke voorlichtingsbureaus.

 
 

Om aan online discussies over actuele onderwerpen met betrekking tot het Europees Parlement deel te nemen, gelieve gebruik te maken van de pagina van het Europees Parlement op Facebook (EN) (registratie nodig voor het gebruik van Facebook).

 
 
 

Om in uw eigen land en in uw eigen taal nadere informatie te krijgen over het Europees Parlement kunt u terecht bij een van de plaatselijke informatiebureaus.

 
 

U kunt ook via e-mail of de telefoon vragen stellen over de Europese Unie via de dienst EuropeDirect

 
 
 

Voor een bezoek aan het Europees Parlement, gelieve contact op te nemen met de Bezoekersdienst.

 
 

Voor informatie over banen binnen het Europees Parlement, gelieve contact op te nemen met de Europese Dienst voor personeelsselectie

 
 
 

Voor informatie over stages bij het Europees Parlement, gelieve contact op te nemen met het Stagebureau.

 
 

Indien u op zoek bent naar documenten die het EP sinds 3 december 2001 heeft opgesteld of ontvangen, raadpleeg dan de website van het Register: