Пряк достъп до главното меню (натиснете ''Enter'')
Достъп до съдържанието на страницата (натиснете „Enter“)
Пряк достъп до списък с други сайтове (натиснете ''Enter'')

Парламентът в социалните медии

 

Европейският парламент е събранието на хората. В съответствие с това ние се опитваме не само да привличаме читатели на уебсайта ни, но и да бъдем там, където са хората. А те са в социалните медии. В случай че не сте открили всички платформи, в които развиваме участие, Ви предлагаме полезен пътеводител за присъствието на Европейския парламент в Интернет.

 
 

Newshub

Обединявайки всички членове на ЕП, социалната медия на институцията и на политическите групи се захранва чрез лесна за използване платформа, като подаваната от Вас информация се регулира лесно според нуждите – по език, страна, партия или дори популярни теми.

 
 

Facebook

С водеща роля по отношение на присъствието на ЕП в социалните медии: разговори с членове на ЕП, актуализиране два пъти на ден на информацията относно делата на ЕС, списък с членовете на ЕП, за да можете да откриете даден член на ЕП или всички членове на ЕП, които са активни участници в социални медии, плюс списък на националните ни информационни бюра – за новини на Вашия език.

 
 
 

Twitter

Актуални новинарски съобщения на 24 езика, които Ви предоставят връзки към статии, излъчване на разисквания на живо, галерии със снимки и т.н. Подава се и специализирана информация за специалисти в областта на медиите.

 
 

Google plus

Daily updates on Parliament's work, hangouts with Members, interesting discussions with communities, funny gifs. Discover this quickly growing community!

 
 
 

LinkedIn

Имали ли сте някога чувството, че пространство за разговор от 140 знака не е достатъчно за някои теми? Вземете участие в провеждането на задълбочени обсъждания в LinkedIn относно изготвянето на политиките на ЕС.

 
 

Instagram

Peek behind the scenes of Parliament's daily life, our Instagram account collects many hundreds of original photographs - all copyright free and free for any person to use for non-commercial purposes, as long as you credit us.

 
 
 

Flickr

Нашата страница във Flickr е чудесен източник на кадри от ежедневието на Парламента и е събрала хиляди оригинални фотографии - всички те са свободни от авторски права и могат да бъдат ползвани безплатно с нетърговска цел, стига да бъдем посочени като източник.

 
 

Pinterest

Тук можете да откриете инфографики на Парламента. Те са безплатни за ползване, стига да е с нетърговска цел и да ни посочите като източник, разбира се.

 
 
 

YouTube

Гледайте новинарски репортажи на EuroparlTV или дори забавни, кратки, вътрешни непрофесионални филми, създавани от екипа на ЕП във Facebook.

 
 

Vine

Follow short 6 seconds videos on different Parliament's policies!

 
 
 

Spotify

Discover our thematic playlists, share them with your friends and suggest us songs you like!

 
 

Reddit

Нашият субредит е посветен на споделянето на информация и обсъждането на работата на Парламента и неговите комисии. Тук ще намерите публикации, включително видеа, инфографики, проучвания, новини, снимки и др. Участието на потребителите се насърчава горещо.

 
 
 

Email updates service

The European Parliament offers a free electronic subscription service that allows you to receive automatic e-mail notifications when new information is added to certain areas of our website.

 
 

Snapchat

Минете зад кулисите на Европейския парламент, получете последните новини и открийте как работи всекидневно екипът по социални медии. Намерете Парламента като „europarl“ и изпращайте на екипа своите снимки и съобщения.

 
 
 

Медийна мрежа на ЕП

Този блог предлага подбор на мултимедийно съдържание за Европейския съюз, което е на ваше разположение за безплатно изтегляне и използване.

 
 
 
 
 
 

Разгледай и използвай свободно нашето мултимедийно съдържание

 

Туитърленд: Европейският парламент в Twitter (интерактивна карта)