Direkte adgang til overordnet navigation (Tryk på "Enter")
Adgang til sidens indhold (klik på "Indgang")
Direkte adgang til andre websteder (Tryk på "Enter")


Parlamentet på de sociale medier

 

Europa-Parlamentet er folkets forsamling. Derfor forsøger vi ikke blot på at tiltrække læsere til vores websted, men også på at være, hvor folk er. Og folk er på de sociale medier. Hvis du ikke har fundet alle de platforme, vi er aktive på, så har du her en nyttig guide til Europa-Parlamentets tilstedeværelse på nettet.

 
 

Newshub

Her er alle nyhedsfeeds fra MEP’er, politiske grupper og institutionelle sociale medier samlet på en let tilgængelig platform. Din feed kan let indstilles efter sprog, land, parti og endda efter populære emner.

 
 

Facebook

Flagskibet for Parlamentets tilstedeværelse på de sociale medier: chats med medlemmer (MEP’er), opdateringer om EU-spørgsmål to gange om dagen, en MEP-knap til at finde bestemte eller alle MEP'er, der er aktive på de sociale medier, og en knap til vores nationale informationskontorer, som har nyheder på dit sprog.

 
 
 

Twitter

En konstant opdateret nyhedsservice på 24 sprog, som forsyner dig med artikler, direkte streamede debatter, fotogallerier osv. Der er også særlige feeds for mediefolk.

 
 

Google plus

Daglige opdateringer om Parlamentets arbejde, hangouts med medlemmer, interessante diskussioner med forskellige grupper, sjove gifs. Opdag dette hurtigt voksende samfund!

 
 
 

LinkedIn

Har du nogensinde følt, at en tweet på 140 tegn ikke er nok til visse emner? Deltag i dybdegående diskussioner om EU-politik på LinkedIn.

 
 

Instagram

Kast et blik på Parlamentets hverdag, som den tager sig ud bag kulisserne. På vores Instagram-konto finder du hundredvis af originale fotografier - alle uden copyright, og de må alle bruges til ikke-kommercielle formål, bare du angiver kilden.

 
 
 

Flickr

Vores Flickr-konto, som indeholder mange tusinde originale fotografier, er en god kilde til fotos af Parlamentets dagligdag – de er alle copyrightfri og kan bruges af personer til ikke-kommercielle formål, så længe I husker at angive os som kilde.

 
 

Pinterest

Her kan du finde Parlamentets infografik. Den kan bruges frit, så længe det er til ikke-kommercielle formål, og så længe vi bliver angivet som kilde.

 
 
 

YouTube

Se nyheder fra EuroparlTV og skægge, korte hjemmevideoer lavet af Parlamentets Facebookhold.

 
 

Vine

Følg vores korte 6-sekundersvideoer om Parlamentets forskellige politikområder!

 
 
 

Spotify

Opdag vores tematiske spillelister, del dem med dine venner og giv os forslag til sange, som du kan lide!

 
 

Reddit

Vores subreddit er dedikeret til informationsudveksling og diskussioner om arbejdet i Parlamentet og dets udvalg. Her finder du bl.a. videoer, infografik, studier, nyheder og fotos. Brugerne opfordres kraftigt til at deltage.

 
 
 

E-mail-opdateringer

Europa-Parlamentet tilbyder en gratis elektronisk abonnementsservice, der giver dig mulighed for at modtage automatiske email-meddelelser, når der tilføjes nye oplysninger til visse emner på vores hjemmeside.

 
 

Snapchat

Kom ind bag kulisserne i Europa-Parlamentet, få de seneste nyheder og opdag, hvordan det sociale medieteam arbejder i det daglige. Find Parlamentet under "europarl" og send dine egne billeder og beskeder til teamet.

 
 
 

EP's medienetværk

På denne blog findes et udvalg af multimedieindhold om Den Europæiske Union, som du gratis kan downloade og bruge.

 
 
 
 
 
 

Opdag og brug vores multimedia-indhold helt frit

 

Twitterkøbing: Europa-Parlamentet på Twitter (Interaktivt kort)