Άμεση πρόσβαση στην κύρια πλοήγηση (πιέσατε 'Enter')
Πρόσβαση στο περιεχόμενο της σελίδας (πατήστε "Enter")
Άμεση πρόσβαση στη λίστα άλλων ιστότοπων (πιέσατε 'Enter')


Είμαστε στην υπηρεσία σας

 
 
Φρόντισε να είσαι ενήμερος
Σου φαίνεται ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μακριά από εκεί που μένεις; Φρόντισε να είσαι ενήμερος για το τι συμβαίνει στο Κοινοβούλιο μέσω των ενημερωτικών σελίδων και των υπηρεσιών τεκμηρίωσής μας. Μπορείς επίσης να απευθύνεσαι στο γραφείο πληροφοριών μας στη χώρα σου, όπου διατίθενται τα πάντα στη γλώσσα σου.
 
 
 
Φρόντισε να ακούγεσαι
Έχεις κάτι να πεις; Τότε φρόντισε να ακουστεί η φωνή σου. Υπόβαλε αναφορά στο Κοινοβούλιο, αν νομίζεις ότι παραβιάζονται ενωσιακοί νόμοι εκεί που είσαι, ή απευθύνσου στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή, αν έχεις ανάγκη διαμεσολάβησης. Μπορείς επίσης να ζητήσεις νέους νόμους άμεσα, ξεκινώντας μία πρωτοβουλία πολιτών μαζί με άλλους.
 
 
 
Εργάσου σε μας
Σε ενδιαφέρει να μάθεις το Κοινοβούλιο από κοντά, π.χ. δουλεύοντας σ’ αυτό; Ψάξε ποιες δυνατότητες υπάρχουν για να γίνεις συνάδελφός μας, να εργαστείς σε μας ως ασκούμενος ή να συμμετάσχεις σε επίσκεψη μελέτης.
 
 
 
Διαφάνεια
Καθώς αυξάνεται η σημασία και η επιρροή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι πιο κρίσιμο από ποτέ να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ευρωπαίων κατά τρόπο πλήρως ανοικτό και διαφανή. Μάθε περισσότερα για το πώς δουλεύουμε.
 
 
 

Επισκεφτείτε το Κοινοβούλιο

Ελάτε να δείτε μόνοι σας πώς οι προτάσεις γίνονται νόμοι και σε ποιους τομείς ο βουλευτής της εκλογικής σας περιφέρειας έχει λόγο όσον αφορά το μέλλον της Ευρώπης. Προτείνουμε ολόκληρο φάσμα δραστηριοτήτων στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο για την ικανοποίηση των πάντων: μεμονωμένων επισκεπτών, οικογενειών, ομάδων επισκεπτών.

 
 
 
Πρόσβαση σε έγγραφα

Όλοι οι πολίτες της ΕΕ έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα έγγραφα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου και της Επιτροπής. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρέχει άμεση πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος των εγγράφων του σε ηλεκτρονική μορφή.

 
 
 
Συμβάσεις και επιχορηγήσεις

Βάσει του Δημοσιονομικού Κανονισμού που διέπει τον Γενικό Προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υποχρεούται να δημοσιεύει προσκλήσεις υποβολής προσφορών όποτε επιθυμεί να προμηθευθεί εμπορεύματα και υπηρεσίες.

 
 
 
Το Κοινοβούλιο σε 360°
Το Κοινοβούλιο σε 360°