Άμεση πρόσβαση στην κύρια πλοήγηση (πιέσατε 'Enter')
Πρόσβαση στο περιεχόμενο της σελίδας (πατήστε "Enter")
Άμεση πρόσβαση στη λίστα άλλων ιστότοπων (πιέσατε 'Enter')


Το Κοινοβούλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι η συνέλευση του λαού. Κατά συνέπεια, δεν προσπαθούμε μόνο να προσελκύσουμε αναγνώστες στο δικτυακό μας τόπο, αλλά και να βρισκόμαστε εκεί όπου βρίσκονται οι άνθρωποι. Και οι άνθρωποι βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε περίπτωση που δεν έχετε εντοπίσει όλες τις πλατφόρμες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ο παρακάτω οδηγός παρέχει μια επισκόπηση της παρουσίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο διαδίκτυο.

 
 

Newshub

Συγκέντρωση όλων των ροών ειδήσεων από μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ευρωβουλευτές, πολιτικές ομάδες και θεσμικά όργανα, με εύκολη προσαρμογή των ροών ειδήσεων ανά γλώσσα, χώρα, κόμμα ή ακόμη και δημοφιλή θέματα.

 
 

Facebook

Το επίκεντρο της παρουσίας του ΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: συνομιλίες με βουλευτές, ενημερώσεις δύο φορές την ημέρα σχετικά με θέματα της ΕΕ, καρτέλα για αναζήτηση των ευρωβουλευτών που δραστηριοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και καρτέλα για τα εθνικά γραφεία πληροφοριών – για ειδήσεις στη γλώσσα σας.

 
 
 

Twitter

Υπηρεσία ειδήσεων σε 24 γλώσσες με συνεχή ενημέρωση, συνδέσμους προς τα άρθρα μας, ζωντανές συζητήσεις, συλλογές φωτογραφιών κ.λπ. Παρέχονται επίσης εξειδικευμένες ροές ειδήσεων για επαγγελματίες των ΜΜΕ.

 
 

Google plus

Καθημερινές ενημερώσεις σχετικά με το έργο του Κοινοβουλίου, hangouts με τους βουλευτές, ενδιαφέρουσες συζητήσεις με κοινότητες, αστείες εικόνες. Ανακαλύψτε αυτήν τη γρήγορα αναπτυσσόμενη κοινότητα!

 
 
 

LinkedIn

Έχετε νιώσει ποτέ ότι ένα tweet 140 χαρακτήρων δεν είναι αρκετό για ορισμένα θέματα; Πάρτε μέρος σε αναλυτικές συζητήσεις σχετικά με τη χάραξη της πολιτικής της ΕΕ στο LinkedIn.

 
 

Instagram

Ρίξτε μια ματιά στο παρασκήνιο της καθημερινής ζωής του Κοινοβουλίου· ο λογαριασμός μας στο Instagram συγκεντρώνει πολλές εκατοντάδες πρωτότυπες φωτογραφίες – χωρίς περιορισμούς πνευματικής ιδιοκτησίας και ελεύθερες για χρήση από κάθε άτομο για μη εμπορικούς σκοπούς, εφόσον αναφέρεται ως πηγή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 
 
 

Flickr

Η φωτογραφική συλλογή του ΕΚ στο Flickr έχει χιλιάδες φωτογραφίες της καθημερινής ζωής στο Κοινοβούλιο, όλες χωρίς δικαιώματα και χρέωση για χρήση από οποιονδήποτε για μη εμπορικούς σκοπούς με μοναδική υποχρέωση την αναφορά της πηγής.

 
 

Pinterest

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πληροφοριακά γραφήματα του Κοινοβουλίου. Ελεύθερη χρήση, εφόσον πρόκειται για μη εμπορικούς σκοπούς και αναφέρεται φυσικά ως πηγή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 
 
 

YouTube

Παρακολουθήστε δελτία ειδήσεων από το EuroparlTV ή ακόμη και σύντομα, αστεία εσωτερικά βίντεο από την ομάδα του ΕΚ στο Facebook.

 
 

Vine

Παρακολουθήστε σύντομα βίντεο των 6 δευτερολέπτων σχετικά με διάφορες πολιτικές του Κοινοβουλίου!

 
 
 

Spotify

Ανακαλύψτε τις θεματικές λίστες αναπαραγωγής, μοιραστείτε τις με τους φίλους σας και προτείνετε τραγούδια που σας αρέσουν!

 
 

Reddit

Το subreddit μας είναι αφιερωμένο στην ανταλλαγή πληροφοριών και στη συζήτηση σχετικά με το έργο του Κοινοβουλίου και των επιτροπών του. Εδώ μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις, όπως βίντεο, γραφικές παραστάσεις, μελέτες, νέα, φωτογραφίες και άλλα. Η συμμετοχή των χρηστών ενθαρρύνεται έντονα.

 
 
 

Ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσφέρει δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικής συνδρομής για να σας αποστέλλεται αυτόματα ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όποτε προστίθενται νέες πληροφορίες σε ορισμένες ιστοσελίδες μας.

 
 

Snapchat

Μπείτε στο παρασκήνιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μάθετε τα τελευταία νέα και ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται η ομάδα κοινωνικών δικτύων σε καθημερινή βάση. Βρείτε το Κοινοβούλιο με τον όρο «europarl» και στείλτε στην ομάδα τις εικόνες και τα μηνύματα σας.

 
 
 

Δίκτυο μέσων του ΕΚ

Το ιστολόγιο αυτό παρέχει μια επιλογή από το περιεχόμενο πολυμέσων της ΕΕ που είναι διαθέσιμο για λήψη και χρήση.

 
 
 
 
 
 

Ανακαλύψτε και χρησιμοποιήστε ελεύθερα το περιεχόμενο πολυμέσων

 

Τουιτερούπολη: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Twitter