Άμεση πρόσβαση στην κύρια πλοήγηση (πιέσατε 'Enter')
Πρόσβαση στο περιεχόμενο της σελίδας (πατήστε "Enter")
Άμεση πρόσβαση στη λίστα άλλων ιστότοπων (πιέσατε 'Enter')

Παραμείνετε ενήμεροι

 

Φαντάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πολύ μακριά από εκεί που ζείτε; Υπάρχει κάτι ακόμη που θα θέλατε να μάθετε για το έργο του; Από εδώ σας προσφέρονται διάφορες διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα των δραστηριοτήτων στο άμεσα εκλεγόμενο όργανο της ΕΕ.

 
 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βρίσκεται στη χώρα σας

Τα Γραφεία Ενημέρωσης βρίσκονται σε όλα τα κράτη μέλη για να απαντούν στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις πολιτικές της ΕΕ. Τα γραφεία αυτά συνεργάζονται επίσης με διάφορες οργανώσεις, με στόχο να γνωρίσουν καλύτερα οι πολίτες το Κοινοβούλιο και το έργο του. Μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητές τους και ελάτε σε επαφή μαζί τους.

 
 

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Φυσικά, δεν χρειάζεται να φύγετε από το γραφείο ή από το σαλόνι σας για να μας μιλήσετε. Βρισκόμαστε σε όλα τα μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε. Ελάτε μαζί μας!

 
 

Ψάχνετε έγγραφα ή δεδομένα;

Το Μητρώο Εγγράφων προσφέρει άμεση πρόσβαση στα περισσότερα έγγραφα του Κοινοβουλίου. Ορισμένα ακόμη έγγραφα διατίθενται μετά από σχετικό αίτημα, χωρίς να χρειάζεται αιτιολόγηση. Βρείτε όλα όσα θέλετε να μάθετε.

Έρευνα και ανάλυση

Η Υπηρεσία Έρευνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΥΕΕΚ) είναι η «δεξαμενή σκέψης» στο εσωτερικό του Κοινοβουλίου. Προσφέρει ανεξάρτητες και αντικειμενικές αναλύσεις για σημαντικά θέματα, διαθέσιμες και στο ευρύτερο κοινό.

Θεματολογικά δελτία για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Αν αυτό που ζητάτε είναι μια ευρεία επισκόπηση των πολιτικών της ΕΕ και του ρόλου του Κοινοβουλίου στις πολιτικές αυτές, η αφετηρία βρίσκεται εδώ. Τα Θεματολογικά δελτία είναι συνοπτικά, παρέχουν όμως μια πλήρη εικόνα και επικαιροποιούνται τακτικά.

 
 

Έχετε άλλες ερωτήσεις;

 
 

Απλώς ρωτήστε το ΕΚ και η εξειδικευμένη υπηρεσία μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας απαντήσει σχετικά με τις δραστηριότητες, τις εξουσίες και την οργάνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.