Fő navigációs oldal közvetlen elérése (Nyomja le az Enter billentyűt)
Az oldal tartalmának elérése (kattintson a „Belépés” ikonra)
Egyéb honlapok listájának közvetlen elérése (Nyomja le az Enter billentyűt)


Az Ön szolgálatában

 
 
Tájékozódjon!
Túl távolinak tűnik az Európai Parlament az Ön lakóhelyéről nézve? Tájékozódjon a parlamenti eseményekről információs oldalainkon és dokumentumokkal kapcsolatos szolgáltatásainkon keresztül. Felveheti a kapcsolatot az Ön országában található tájékoztatási irodával is, ahol mindent megtalál az anyanyelvén.
 
 
 
Hallassa a hangját!
Mondanivalója van? Hallassa a hangját! Küldjön petíciót a Parlamentnek, ha úgy gondolja, hogy környezetében megsértik az uniós jogszabályokat, vagy lépjen kapcsolatba az európai ombudsmannal, ha közvetítőre van szüksége. Új jogszabályokat is kezdeményezhet közvetlenül, másokkal együtt, polgári kezdeményezés indításával.
 
 
 
Dolgozzon velünk!
Szeretne közeli tapasztalatokat szerezni a Parlamentről, például nálunk dolgozni? Tájékozódjon, milyen lehetőségek vannak arra, hogy munkatársunk legyen, gyakornokként csatlakozzon hozzánk, vagy tanulmányi látogatáson vegyen részt.
 
 
 
Átláthatóság
Mivel növekszik az Európai Parlament fontossága és befolyása, minden eddiginél fontosabb, hogy az intézmény teljes mértékben nyílt és átlátható módon képviselje az európaiak érdekeit. Tudjon meg többet a munkánkról.
 
 
 

Látogassa meg a Parlamentet

Jöjjön, és nézze meg, hogyan lesz a javaslatokból jogszabály, és hogyan szólhat bele EP-képviselője Európa jövőjének alakításába! Erre sokféle lehetőséget kínálunk Brüsszelben és Strasbourgban, így megtalálja a megfelelő programot, akár egyedül, akár családjával, akár csoportosan érkezik.

 
 
 
Hozzáférés a dokumentumokhoz

Minden uniós polgár jogosult hozzáférni az Európai Parlament, a Tanács és a Bizottság dokumentumaihoz. Az Európai Parlament dokumentumainak nagy részéhez közvetlen hozzáférést biztosít elektronikus formátumban.

 
 
 
Szerződések és támogatások

Az Európai Parlament az Európai Unió általános költségvetésére vonatkozó költségvetési rendeletnek megfelelően köteles nyilvános közbeszerzési pályázatot kiírni az áruk és szolgáltatások beszerzésére.

 
 
 
Panoráma a Parlamentről
Panoráma a Parlamentről