Fő navigációs oldal közvetlen elérése (Nyomja le az Enter billentyűt)
Az oldal tartalmának elérése (kattintson a „Belépés” ikonra)
Egyéb honlapok listájának közvetlen elérése (Nyomja le az Enter billentyűt)

A Parlament és a közösségi média

 

Az Európai Parlament a polgárokat képviseli. Ezzel összhangban megpróbáljuk őket nemcsak a honlapunkra csalogatni, hanem a közösségi médián keresztül is elérni. Az alábbi útmutató áttekintést ad arról, hogy mely online felületeken van jelen az Európai Parlament.

 
 

Newshub

A könnyen áttekinthető Newshub hírportál az európai parlamenti képviselők, a képviselőcsoportok és az intézmény közösségi médiában megjelenő bejegyzéseiről tájékoztat. A hírfolyam személyre szabható: be lehet állítani a nyelvet, az országot, a politikai pártot, és választani lehet a népszerű témák közül is.

 
 

Facebook

Az EP a Facebookon a legaktívabb: csevegés a képviselőkkel, napi két bejegyzés uniós ügyekről, közvetlen link a közösségi médián jelen lévő képviselők és az EP tájékoztatási irodáinak oldalához. Ez utóbbin saját nyelvén olvashat híreket.

 
 
 

Twitter

Percrekész tájékoztatás huszonkét nyelven a legfrissebb hírekről cikkek, élő online viták, képgalériák formájában. A sajtó munkatársai számára külön hírcsatorna is elérhető.

 
 

Google plus

Daily updates on Parliament's work, hangouts with Members, interesting discussions with communities, funny gifs. Discover this quickly growing community!

 
 
 

LinkedIn

Érezte már úgy, hogy egy 140 karakter hosszúságú tweet nem elég bizonyos témák kifejtéséhez? Részletes viták az EU politikai döntéshozataláról az EP LinkedIn oldalán.

 
 

Instagram

Peek behind the scenes of Parliament's daily life, our Instagram account collects many hundreds of original photographs - all copyright free and free for any person to use for non-commercial purposes, as long as you credit us.

 
 
 

Flickr

A Flickr a Parlament mindennapi életét bemutató fotók gazdag forrása. Az itt található több ezer fotó nem áll szerzői jogvédelem alatt, forrásmegjelöléssel nem kereskedelmi célra szabadon felhasználhatók.

 
 

Pinterest

Az Európai Parlament infografikái. Forrásmegjelöléssel, nem kereskedelmi célra ingyenesen használhatók.

 
 
 

YouTube

Itt találhatja az EuroparlTV riportjait, valamint az EP Facebook-csapata által készített rövid videókat.

 
 

Vine

Nézzen rövid, 6 másodperces videofelvételeket a Parlament különböző szakpolitikáiról!

 
 
 

Spotify

Fedezze fel tematikus lejátszási listáinkat, ossza meg barátaival, és ajánljon nekünk olyan dalokat, amelyeket szeret!

 
 

Reddit

Reddit-oldalunk információkat oszt meg és megvitatja a Parlament és bizottságai munkáját. Az itt található posztok többek között videofelvételeket, infografikákat, tanulmányokat, híreket és fotókat tartalmaznak. Szívesen vesszük a felhasználók hozzájárulását is!

 
 
 

E-mailen küldött hírek

Az Európai Parlament ingyenes elektronikus feliratkozási szolgáltatást kínál, amelynek segítségével automatikus e-mail értesítést kap, amikor a parlamenti honlap bizonyos részeit új információval töltik fel.

 
 

Snapchat

Nézzen a színfalak mögé az Európai Parlamentben, kapja meg a legfrissebb híreket, és fedezze fel, hogyan dolgozik a közösségi médiával foglalkozó csapat napi szinten! Keresse meg a Parlamentet az „europarl” név alatt, és küldje el saját képeit és üzeneteit a csapatnak!

 
 
 

EP-médiahálózat

Ez a blog az Európai Unióról szóló multimédiás tartalmakból kínál válogatást ingyenes letöltés és felhasználás céljából.

 
 
 
 
 
 

Fedezze fel és használja ingyen multimédiás tartalmainkat!

 

Twitteropolisz: az Európai Parlament a Twitteren