Acces direct la meniul principal de navigare (Apăsaţi pe tasta "Enter")
Acces la conţinutul paginii (apăsaţi pe "Intră")
Acces direct la lista celorlalte site-uri (Apăsaţi pe tasta "Enter")

Parlamentul pe rețelele de comunicare socială

 

Parlamentul European este adunarea poporului. În acest sens, încercăm nu doar să atragem cititori către site-ul nostru, ci și să fim prezenți în aceleași locuri ca ei. Iar oamenii vizitează rețelele de comunicare socială. Dacă nu cunoașteți toate platformele pe care suntem activi, vă oferim în continuare un ghid util al activității Parlamentului European pe internet.

 
 

Newshub

Reunește toate fluxurile de informații alimentate de către deputații în Parlamentul European, grupurile politice sau de către instituție pe rețelele de comunicare socială într-o singură platformă, ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a adapta fluxurile de informații într-un mod simplu în funcție de limbă, țară, partid sau chiar în funcție de subiectele care se bucură de popularitate.

 
 

Facebook

Pilotează prezența PE pe rețelele de comunicare socială: discuții în direct sub formă de chat cu deputații, informații despre afacerile europene actualizate de două ori pe zi, o rubrică ce permite localizarea tuturor deputaților activi pe rețelele de comunicare socială, precum și o rubrică dedicată birourilor naționale de informare ale Parlamentului European, pentru știri în limba dumneavoastră.

 
 
 

Twitter

Un serviciu de știri de ultim moment în 24 de limbi, care vă oferă articole, dezbateri în direct prin transmisie video prin flux continuu, galerii de imagini etc. În plus, profesioniștii din domeniul mass-mediei au la dispoziție fluxuri de informații specializate.

 
 

Google plus

Informații actualizate zilnice privind activitatea Parlamentului, conversații cu deputații, discuții interesante cu comunitățile, GIF-uri amuzante. Descoperiți această comunitate care se extinde într-un ritm rapid!

 
 
 

LinkedIn

Vi s-a întâmplat vreodată să aveți impresia că cele 140 de caractere ale unui tweet nu sunt de ajuns pentru anumite subiecte? Participați la discuții aprofundate despre elaborarea politicilor UE pe LinkedIn.

 
 

Instagram

Trageți cu ochiul la culisele activității de zi cu zi a Parlamentului: contul nostru Instagram reunește sute și sute de fotografii originale, care nu sunt acoperite de drepturi de autor și sunt puse cu titlu gratuit la dispoziția oricărei persoane , cu condiția să nu fie utilizate în scopuri comerciale și să fie menționată sursa.

 
 
 

Flickr

Contul nostru pe Flickr, o sursă importantă de instantanee ale vieții de zi cu zi a Parlamentului, reunește mii de fotografii originale, care nu sunt acoperite de drepturi de autor și sunt puse cu titlu gratuit la dispoziția oricărei persoane, cu condiția să nu fie utilizate în scopuri comerciale și să fie menționată sursa.

 
 

Pinterest

Pe acest site aveți acces la infografiile Parlamentului, disponibile cu titlu gratuit, cu condiția să nu fie utilizate în scopuri comerciale și să fie menționată sursa.

 
 
 

YouTube

Vizionați reportajele realizate de EuroparlTV, precum și scurte videoclipuri amuzante filmate de echipa responsabilă cu contul de pe Facebook al Parlamentului European.

 
 

Vine

Priviți scurte înregistrări video de 6 secunde despre diferitele politici ale Parlamentului!

 
 
 

Spotify

Veniți să descoperiți listele noastre de redare tematice, recomandați-le prietenilor și propuneți-ne cântecele dumneavoastră preferate!

 
 

Reddit

Subredditul nostru are drept obiectiv diseminarea informațiilor și discutarea activității Parlamentului și a comisiilor sale. Veți găsi aici postări sub formă de materiale video, infografii, studii, poze și multe altele. Participarea utilizatorilor este puternic încurajată.

 
 
 

Serviciul de alerte prin email

Parlamentul European oferă un serviciu electronic gratuit de abonare, ce permite primirea automată de notificări pe adresa de email atunci când sunt adăugate noi informații în anumite secțiuni ale site-ului nostru internet.

 
 

Snapchat

Aruncați o privire în culisele Parlamentului European, aflați cele mai noi știri și descoperiți activitatea de zi cu zi a echipei responsabile de platformele de socializare. Puteți găsi Parlamentul la „europarl” și trimite echipei noastre pozele și mesajele voastre!

 
 
 

Rețeaua mass-media a PE

Acest blog vă pune la dispoziție o selecție de conținuturi multimedia privind Uniunea Europeană, pe care le puteți descărca și utiliza în mod gratuit.

 
 
 
 
 
 

Descoperiți conținuturile noastre multimedia și utilizați-le gratuit.

 

Parlamentul European pe Twitter – hartă interactivă