Acces direct la meniul principal de navigare (Apăsaţi pe tasta "Enter")
Acces la conţinutul paginii (apăsaţi pe "Intră")
Acces direct la lista celorlalte site-uri (Apăsaţi pe tasta "Enter")

Informați-vă!

 

Vi se pare că Parlamentul European este foarte departe de locul în care trăiți? Ați dori să aflați mai multe despre cum funcționează? Această secțiune vă oferă piste pe care le puteți explora pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă în singura instituție a UE aleasă prin vot direct.

 
 

Parlamentul European în țara dumneavoastră

Există birouri de informare în toate statele membre, ele având rolul de a răspunde la întrebările dumneavoastră privind politicile europene. De asemenea, ele lucrează în strânsă legătură cu diverse organizații pentru a face mai cunoscut Parlamentul și activitățile sale în rândul publicului. Aflați mai multe despre activitățile birourilor de informare și intrați în legătură cu ele.

 
 

Rețelele de comunicare socială

Bineînțeles, nu trebuie să vă părăsiți biroul sau să ieșiți din cameră pentru a sta de vorbă cu noi. Suntem prezenți pe majoritatea platformelor de comunicare socială și ne-ar face plăcere să intrăm în contact cu dumneavoastră. Vă așteptăm alături de noi!

 
 

Căutați documente sau date?

Registrul nostru oferă acces direct la majoritatea documentelor Parlamentului, iar altele sunt disponibile la cerere, fără să fie nevoie de o justificare. Aflați tot ce doriți să știți.

Cercetare și analiză

Serviciul de Cercetare al Parlamentului European este laboratorul de idei al Parlamentului, care oferă analize independente și obiective privind subiecte de actualitate, disponibile și marelui public.

Fișe tehnice privind Uniunea Europeană

Dacă doriți să aveți o privire de ansamblu asupra politicilor europene și a rolului Parlamentului în elaborarea lor, puteți începe de aici. Deși concise, Fișele tehnice vă oferă o imagine completă. Ele sunt actualizate periodic.

 
 

Aveți alte întrebări?

 
 

Contactați pur și simplu Unitatea pentru întrebările adresate de cetățeni (Ask EP) și serviciul nostru specializat va face tot posibilul să vă răspundă la întrebările privind activitățile, competențele și organizarea Parlamentului European.