skip to content
 
 
  • Parlament Euroèu a Estrasburg.
  • Parlament Europeu a Estrasburg.
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

 
Estudi del Parlament Europeu d'octubre de 2017
El percentatge de ciutadans de la UE que creu que el seu país s’ha beneficiat de la pertinença a la UE és del 64%, la qual cosa significa un augment de quatre punts percentuals respecte al 2016. A Espanya el 70% dels enquestats consideren que el país s’ha beneficiat de formar part de la UE, percepció 15 punts superior a l’any passat.
Reunió en comissió parlamentària.
Aquesta és setmana de reunions de comissions parlamentàries i de grups polítics a Brussel·les. Entre els temes més destacats hi ha la votació de l’informe final de la comissió d’investigació sobre els ‘papers de Panamà’ i de les propostes de reforma del sistema de Dublín. Les reunions de les comissions parlamentàries es poden seguir en directe per webstream. Imatges també per EbS.
Finalistes premi Sàkharov 2017
Aura Lolita Chavez Ixcaquic, l'oposició democràtica a Veneçuela i Dawit Isaak aspiren al guardó a la Llibertat de Consciència. El Parlament triarà el guanyador el 26 d'octubre. 
 

Properes activitats

Debat a la UVic
El Parlament Europeu i la Universitat de Vic organitzen el divendres 20 d’octubre a les 11h00 a la Universitat de Vic, a la Sala Mercè Torrents, un debat amb eurodiputats.