Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Bureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 .
Op 26 mei 2019 zijn er verkiezingen, niet alleen regionale en federale, maar we kiezen ook onze vertegenwoordigers in het Europees Parlement. Dat is ook dé gelegenheid om aan je leerlingen uit te leggen wat er op het spel staat bij de Europese verkiezingen.
Ontdek tijdens de opendeurdag hoe het Europees Parlement jouw belangen vertegenwoordigt. Dit jaar is het thema “Kies jouw toekomst”. Kom alles te weten over de Europese verkiezingen op 26 mei in België en waarom jouw stem onze democratie sterker maakt.  
De Belgische jury van de Karel de Grote-prijs voor de jeugd heeft zijn nationale laureaat gekozen. Het project “Once upon a time 2.0: Transmedia storytelling” bleek de beste uit 15 kandidaturen, en is nu in competitie met de 27 andere nationale winnaars.
De Europese Unie startte als een puur economische samenwerking. Intussen werken de lidstaten op bijna alle vlakken samen en gaat het alsmaar meer in de richting  van een politieke en sociale Unie. Is dit wat wij, Europeanen, willen?
Persberichten
 
Wekelijkse agenda van het Europees Parlement
 
 

Evenementen  2019

 
 

Opendeurdag in het Europees Parlement op 4 mei 2019

 
 
 
 
 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Bureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

Vorige nieuwsbrieven
 
 .
 .