Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Bureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 .
 .
 .
9 mei, dag van Europa, werd in Lyceum Genk feestelijk gevierd met heel wat activiteiten. Lyceum Genk heeft al een lange traditie in Europese projecten, dankzij een aantal gedreven leraren. Op 9 mei werd er niet gewoon les gegeven; de hele school werd ondergedompeld in een Europees bad: verschillende sprekers en experten kwamen vertellen over de werking van Europa, aan standjes op de speelplaats konden de leerlingen proeven van Europese gastronomie en meedoen aan allerhande Europese volksspelen.
Op vrijdagavond 20 april vond in het fotomuseum in Antwerpen de opening van de fototentoonstelling over Road of Change plaats. Een bijzondere avond voor de leerlingen en leraren die deelnemen aan het project. Zij zijn de Belgische laureaat voor de Europese Karel de Grote-prijs voor jongeren.
Persberichten
 
Wekelijkse agenda van het Europees Parlement
 
 
 .
 .
 
 
 
 

Word European Parliament Ambassador School

Students European Parliament Ambassador School
Students European Parliament Ambassador School
 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Bureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

Vorige nieuwsbrieven
 
 .
 .