Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Bureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 .
 .
 .
Ben je deze zomer in Brussel? Bezoek het Europees Parlement en neem een kijkje in de indrukwekkende vergaderzaal!
De shortlist van dit jaar voor de LUX Film Prijs werd op 24 juli in Rome onthuld door de voorzitter van het Parlement, Antonio Tajani, tijdens de persconferentie 'Giornate degli autori'. De drie finalisten voor de jaarlijkse prijs van het Europees Parlement zijn: • Druga strana svega / The other Side of Everything door Mila Turajlić (Servië, Frankrijk, Quatar) • Kona fer í stríð / Woman at War door Benedikt Erlingsson (IJsland, Frankrijk, Oekraïne) • Styx door Wolfgang Fischer (Duitsland, Oostenrijk)
Voor de 14e keer op rij zal de Europese Unie aanwezig zijn met een stand "BEL-Europa" op de Belgische nationale feestdag. We heten je welkom op het Koningsplein in Brussel op 21 juli 2018 van 10u tot 19u!
Persberichten
 
Wekelijkse agenda van het Europees Parlement
 
 
 .
 .
 
 
 
 

Word European Parliament Ambassador School

Students European Parliament Ambassador School
Students European Parliament Ambassador School
 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Bureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

Vorige nieuwsbrieven
 
 .
 .