Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Bureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 .
 .
 .
In het eerste van een reeks debatten over Europa gaan we op dinsdag 6 november om 19u30 in het auditorium Louis Verhaegen van de Rechtsfaculteit van de UHasselt (Martelarenlaan 42) in discussie met Europarlementsleden, studenten, jongeren en al wie een eigen mening kwijt wil over de Europese Unie. Het motto ‘Europa: live or let die?’  
Volgens de laatste Eurobarometer van het Europees Parlement, afgenomen in september en vandaag gepubliceerd, is er een toegenomen waardering bij de Belgen voor de Europese Unie.
Het Institut de la Sainte-Union uit Kain (Doornik) was gedurende een hele week de gastheer van de 26e editie van Euroweek, een initiatief dat jonge mensen vanuit de hele EU bij elkaar brengt om over Europese waarden te debatteren. Deze editie werd op 9 oktober afgesloten met een bezoek aan het Europees Parlement in Brussel.
Persberichten
 
Wekelijkse agenda van het Europees Parlement
 
 
 .
 .
 
 
 

Evenementen 2018 / 2019

 
 
 

Word European Parliament Ambassador School

Students European Parliament Ambassador School
Students European Parliament Ambassador School
 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Bureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

Vorige nieuwsbrieven
 
 .
 .