Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Bureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

28 in 1 - Actieve lessen over de EU - vervangen door Europe@school

 .

Het lesmateriaal "Europe@school" - Actieve lessen over de Europese Unie is ontwikkeld om scholen die deelnemen aan het “European Parliament Ambassador School”-programma lesmateriaal te geven over de Europese parlementaire democratie en de Europese waarden. Het is op maat gemaakt voor leerlingen van 14-18 jaar in het secundair onderwijs.  "Europe@school" is gebaseerd op het oorspronkelijke lesmateriaal “28 in 1”, dat in 2015 eveneens door Ryckevelde vzw werd ontwikkeld voor het Bureau van het Europees Parlement in België.
Het uitgebreide en aangepaste programma "Europe@school" is op maat gemaakt, kant-en-klaar, modulair lesmateriaal met actieve werkvormen. Voor de ontwikkeling ervan werd rekening gehouden met de enthousiaste reacties van leraren die "28 in 1" gebruikt hebben.

 
"Europe@school" kunt u hier downloaden