Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Bureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 .
Dát ons klimaat opwarmt en dát we er iets aan moeten doen, staat intussen vast. De vraag is: Hoe pakken we dit best aan? Kunnen we ook de rest van de wereld overtuigen? En hoe vlug moeten we actie ondernemen? Dat is dan ook de inzet van het klimaatdebat in Leuven: "Hoe pakt de EU het klimaatbeleid best aan?"  
Vorige week kwamen 70 vrijwilligers samen in Brussel om ons te helpen anderen te overtuigen van het belang van de Europese verkiezingen. De vrijwilligers werkten aan concrete acties zoals flyerrondes in studentenhuizen, filmpjes maken voor sociale media, een quiz organiseren over Europa in een studentencafé, enz... Wil jij ook zo'n actie ondernemen? Schrijf je dan in als vrijwilliger  en versterk ons team!
Driehonderd toeschouwers woonden woensdagavond in een tot de nok gevulde Aula Vesalius van de KULAK in Kortrijk een geanimeerd debat bij over één van de grote Europese politieke onderwerpen van vandaag: migratie. Polemiek ontbrak uiteraard niet met Bart Staes, Assita Kanko, Luuk Van Middelaar en Charlotte Vandycke (Vluchtelingenwerk) in het panel. Maar toch hoorden we ook elementen van toenadering.
Persberichten
 
Wekelijkse agenda van het Europees Parlement
 
 
 

Evenementen  2019

 
 
 
 
 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Bureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

Vorige nieuwsbrieven
 
 .
 .