Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Bureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 .
 .
 .
Het Institut de la Sainte-Union uit Kain (Doornik) was gedurende een hele week de gastheer van de 26e editie van Euroweek, een initiatief dat jonge mensen vanuit de hele EU bij elkaar brengt om over Europese waarden te debatteren. Deze editie werd op 9 oktober afgesloten met een bezoek aan het Europees Parlement in Brussel.
Photo credits: Thomas Beauduin
Op 9 oktober 2018 kwamen de 50 Europese laureaten voor de Prijs van de Europese burger 2018 samen in het Europees Parlement te Brussel.Gedurende een dag konden de laureaten elkaar beter leren kennen en van gedachten wisselen. Zij hadden ook een ontmoeting met de voorzitter van het Europees Parlement, Antonio Tajani. Op woensdag 10 oktober bezoeken de 50 laureaten het Parlamentarium, het bezoekerscentrum van het Europees Parlement, en ook het Huis van de Europese Geschiedenis. Dit jaar werden er twee Belgische organisaties genomineerd: vzw Humain en het Plateforme citoyenne de soutien aux réfugiés.
Persberichten
 
Wekelijkse agenda van het Europees Parlement
 
 
 .
 .
 
 
 

Evenementen 2018 / 2019

 

Word European Parliament Ambassador School

Students European Parliament Ambassador School
Students European Parliament Ambassador School
 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Bureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

Vorige nieuwsbrieven
 
 .
 .