Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Bureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 .
Voorlopige resultaten 28 mei 2019
De opkomst voor de Europese verkiezingen in 2019 is fors toegenomen. Het proces zet zich voort met het afronden van de fracties en het besluit over de volgende voorzitter van de Commissie.
We zitten in de laatste rechte lijn naar de regionale, federale én Europese verkiezingen. Het is daarom van groot belang dat we op 26 mei bewust stemmen. Om jou daarbij te helpen, groeperen we hieronder een aantal stemtesten die oog hebben voor de drie niveaus waarvoor we moeten kiezen.
Er is maar één place to be voor de finale van de Europese verkiezingen 2019: het Europees Parlement. Sfeer gegarandeerd op zondag 26 mei in het Europees Parlement en op het Luxemburgplein, wanneer de resultaten binnenrollen en bekend wordt wie de komende vijf jaar Europarlementslid zal zijn. Kijk even wat er op het programma staat van 18 uur tot middernacht.
Het Brussels Parlement sloeg de handen in elkaar met de ULB, de VUB, het Europees Parlement en de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in België om het debat te stimuleren in de aanloop naar de Europese verkiezingen en organiseerde op 9 mei 2019, de dag van Europa, een debat tussen 100 studenten en de lijsttrekkers van de Belgische politieke partijen voor de Europese verkiezingen.
Persberichten
 
Wekelijkse agenda van het Europees Parlement
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Bureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

Vorige nieuwsbrieven
 
 .
 .