Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Bureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 .
 .
 .
Op 12 en 13 juni zijn onze twee stagiairs, Juliette en Adrien, naar Straatsburg gegaan om de plenaire zitting van het Europees Parlement bij te wonen. Ze vertellen ons hun ervaring.
Het aftellen naar de volgende Europese verkiezingen (EE2019) is begonnen. Binnen iets minder dan een jaar, van 23 tot 26 mei 2019, zullen de verkiezingen plaatsvinden. Voor België zal 26 mei D-Day zijn met de Europese, federale en regionale verkiezingen.
Een meer humaan beleid van de Europese Unie inzake migratie; dat vragen de leerlingen van de vijf Belgische scholen die geselecteerd werden voor Euroscola. De Euroscola-sessies zullen plaatsvinden in het Europees Parlement in Straatsburg tussen 18 oktober en 14 december 2018.
Persberichten
 
Wekelijkse agenda van het Europees Parlement
 
 
 .
 .
 
 
 
 

Word European Parliament Ambassador School

Students European Parliament Ambassador School
Students European Parliament Ambassador School
 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Bureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

Vorige nieuwsbrieven
 
 .
 .