Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

De drie films die meedingen naar de LUX Filmprijs 2017 zijn vandaag 25 juli bekendgemaakt door de Voorzitter van het Europees Parlement Antonio Tajani ter gelegenheid van de Gironate degli Autori (Venice Days) in Rome.
Het Europees Parlement zal op 1 en 2 juni 2018 voor de derde keer zijn deuren openen voor het Europees Jongerenevenement, EYE 2018. Meer dan 8000 Europese jongeren tussen 16 en 30 jaar zullen elkaar in Straatsburg ontmoeten.
Eind juni verliet Sjerp Van der Vaart (rechts op de foto) het Informatiebureau van het Europees Parlement in België om met pensioen te gaan. Na een carrière als journalist startte hij een tweede leven in het Europees Parlement.  
 
Activiteiten van 24 juli - 20 augustus 2017
 

Europa op de Belgische Nationale Feestdag!

 

Word European Parliament Ambassador School

Students European Parliament Ambassador School
Students European Parliament Ambassador School
 
 

#BEdigital : een Europese boost aan jouw digitale onderneming

 
 
 

 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

 
 .
 .