Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Bureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 .
De voorbije week vergaderde het Europees Parlement in Straatsburg; het was de openingsweek van het nieuwe parlement. Lola en Jef, stagiaires bij het Bureau in België, brachten verslag uit.
Voor het 15e jaar op rij zal een Europese stand "BEL-Europa" aanwezig zijn op de Belgische nationale feestdag. We verwachten jullie op het Koningsplein in Brussel op 21 juli 2019 van 10u00 tot 19u00.Het Bureau van het Europees Parlement in België en de bezoekersdiensten van het Europees Parlement, de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in België en de Kanselarij van de Eerste Minister, drie trouwe partners van het evenement, zullen u op een leuke manier kennis laten maken met Europa in België.
Persberichten
 
Wekelijkse agenda van het Europees Parlement
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Bureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

Vorige nieuwsbrieven
 
 .
 .