Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Bureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 .
De grenzen tussen de EU-lidstaten zijn zo goed als vervaagd: Je rijdt met gemak van België naar Portugal zonder één keer je identiteitskaart boven te halen. Ook voor het goederenverkeer zijn de fysieke en administratieve grenzen intussen zo goed als onbestaande. Maar de migratiecrisis en de terreuraanslagen stelden deze open grenzen terug in vraag: "Hoe ziet de toekomst er uit voor onze open grenzen?" is dan ook de inzet van het Europadebat in Gent op dinsdag 19 maart. 
Het Europees Parlement Bureau in België heeft op 6 februari een perconferentie georganiseerd omdat we ongeveer 100 dagen verwijderd zijn van de Europese verkiezingen (26 mei 2019 in België).
Persberichten
 
Wekelijkse agenda van het Europees Parlement
 
 
 

Evenementen  2019

 
 
 
 
 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Bureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

Vorige nieuwsbrieven
 
 .
 .