skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontor i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

TILMELD DIG NU!

Frist for indlevering af projekter forlænget til den 23. februar 2015!

Om prisen

Sigtet med den europæiske Charlemagne-ungdomspris er at fremme udviklingen af en europæisk bevidsthed blandt unge og opmuntre dem til at deltage i det europæiske integrationsprojekt.

Prisen gives til projekter iværksat af unge, som fremmer den indbyrdes forståelse og udviklingen af en fælles europæisk identitet og giver praktiske eksempler på europæere, der lever sammen i et fællesskab.

Den europæiske Charlemagne-ungdomspris uddeles hvert år i fællesskab af Europa-Parlamentet og Stiftelsen for Den Internationale Charlemagnepris i Aachen.

Prisen er på € 5000 for det bedste projekt, € 3000 for det næstbedste og € 2000 for det tredjebedste. Som en del af prisen vil de tre vindere blive indbudt til at besøge Europa-Parlamentet (i Bruxelles eller Strasbourg). Repræsentanterne for de 28 nationale projekter vil desuden blive indbudt til et fire-dages besøg i Aachen i Tyskland.

Prisen for de tre bedste projekter vil blive overrakt af Europa-Parlamentets formand og en repræsentant for Stiftelsen for Den Internationale Charlemagnepris i Aachen.

 

Vejledning i udfyldelse af ansøgningsformularen

  1. Udfyld personoplysningerne for en enkeltperson eller en gruppe. Navne kan om nødvendigt tilføjes eller fjernes. OBS: Hver gruppe eller enkeltperson skal selv udfylde sin formular. Formularer udfyldt af andre end ansøgerne (f.eks. lærere, personer over 30 år osv.) vil ikke blive accepteret.
  2. Download formularen Erklæring fra ansøgeren (erklæring om modtagelse af EU-tilskud). Formularen udfyldes, underskrives og uploades som vedhæftet fil.
  3. Bemærk, at den fuldstændige projektbeskrivelse skal uploades som vedhæftet fil.
  4. OBS: Vedhæftes projektbeskrivelsen som pdf-fil, skal der også vedhæftes en Word-fil med det samme dokument. Om nødvendigt kan du vedhæfte mere end én fil. Understøttede formater: dox(x), pdf, xls(x), ppt, odt, txt, jpg og gif.
  5. Vær venlig at indsende projektbeskrivelsen på ét sprog, hvis det er muligt.
  6. Husk venligst, at der skal indgives et resumé af projektet på engelsk, tysk eller fransk. OBS: Resuméet skal være kort, men udtømmende og dække projektets hovedaspekter. Ofte er resuméet det første, juryen ser på ved vurderingen af projektet.
  7. I forbindelse med grupper og multinationale projekter bedes det bemærket, at projektet kun kan indgives i ét land.
  8. Når du har udfyldt alle felter med de fornødne oplysninger, klikker du på SUBMIT, hvorefter du skulle modtage en bekræftelse. Du kan herefter printe en kopi af tilmeldingsblanketten ud til eget brug.
  9. Vær sikker på at slette din søgehistorie i din browser før du sender din ansøgning. Skulle der opstå problemer, så send os et screenshot af fejlmeddelelsen pr. e-mail til følgende adresse: ecyp2015@ep.europa.eu

Project registration

*


Vedhæftede filer:

*