skip to content
 
 
 

HAE NYT!

Viimeistä jättöaikaa jatkettu 23. helmikuuta 2015 saakka!

Tietoa palkinnosta

Eurooppalaisella Kaarle Suuri -nuorisopalkinnolla pyritään lisäämään nuorten tietämystä Euroopasta ja edistämään nuorten osallistumista Euroopan integraatiohankkeisiin.

Palkinto myönnetään sellaisille nuorten hankkeille, jotka edistävät yhteisymmärrystä ja yhteisen eurooppalaisen identiteetin kehittymistä ja antavat käytännön esimerkkejä siitä, miten eurooppalaiset elävät yhdessä yhteisönä.

Kaarle Suuri -nuorisopalkinnon myöntävät vuosittain Euroopan parlamentti ja Aachenin kansainvälisen Kaarle Suuri -palkinnon säätiö.

Paras hanke palkitaan 5 000 eurolla, toiseksi paras 3 000 eurolla ja kolmanneksi paras 2 000 eurolla. Kaikki voittajat kutsutaan myös vierailulle Euroopan parlamenttiin (Brysseliin tai Strasbourgiin). Lisäksi kaikkien 28 valitun kansallisen hankkeen edustajat kutsutaan nelipäiväiselle vierailulle Aacheniin Saksaan.

Euroopan parlamentin puhemies ja Aachenin kansainvälisen Kaarle Suuri -palkinnon säätiön edustaja luovuttavat kolmelle parhaalle hankkeelle myönnetyt palkinnot.

 

Hakemuksen täyttäminen

  1. Tärkeää! Kunkin ryhmän tai henkilön on täytettävä itse oma hakemuksensa. Muiden henkilöiden (esimerkiksi opettajien tai yli 30-vuotiaiden henkilöiden) täyttämiä hakemuksia ei hyväksytä.
  2. Lataa Hakijan ilmoitus -lomake (EU:n myöntämää rahoitusta koskeva ilmoitus) koneellesi, täytä kaikki tarvittavat tiedot, allekirjoita lomake ja lähetä se liitteenä sähköisesti.
  3. Huomaa, että hankkeen yksityiskohdista on lähetettävä täydellinen kuvaus liitteenä.Tärkeää! Jos lähetät hankkeen kuvauksen pdf-muodossa, liitä asiakirjasta mukaan myös Word-tiedosto. Liitetiedostoja voi tarvittaessa olla useampia. Voit käyttää seuraavia tiedostomuotoja: doc(x), pdf, xls(x), ppt, odt, txt, jpg, gif
  4. Esitä hankkeesi mahdollisuuksien mukaan vain yhdellä kielellä.
  5. Muista esittää tiivistelmä hankkeestasi englanniksi (EN), ranskaksi (FR) tai saksaksi (DE). Tärkeää! Tiivistelmän pitäisi olla lyhyt mutta tyhjentävä, niin että se kattaa hankkeesi pääpiirteet. Valintalautakunta kiinnittää yleensä ensiksi huomiota tiivistelmään hanketta arvioidessaan.
  6. Huomaa, että jos kyseessä on ryhmä- tai monikansallinen hanke, hankkeen voi esittää ainoastaan yhdessä maassa.
  7. Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot, napsauta hiiren painiketta kohdassa SUBMIT (lähetä) ja odota vahvistusviestiä. Tämän jälkeen voit tulostaa hakemuksesta kopion itsellesi.
  8. Ole hyvä ja tyhjennä selaushistoriasi ennen kuin poistut ohjelmasta. Ongelmatapauksissa lähetä meille sähköpostilla kuvakaappaus virheviestistä: ecyp2015@ep.europa.eu

Project registration

*


Liitteet:

*