Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België:

Wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Karel de Grote-prijs voor jongeren: Europese erkenning en prijs voor jouw project

Ben je tussen 16 en 30 en werk je aan een project met een Europese dimensie? Meld je aan voor de Karel de Grote prijs en win een reis naar Aken en meer.

De Karel de Grote-prijs voor jongeren wordt ieder jaar uitgereikt aan Europese projecten van jongeren tussen 16 en 30 jaar. De winnende projecten laten praktische voorbeelden zien van Europeanen die samenleven als één gemeenschap.

De prijs wordt georganiseerd door het Europees Parlement en de Stichting Internationale Karel de Grote-Prijs in Aken.

De drie winnaars worden gekozen uit 28 projecten genomineerd door nationale jury's. Vertegenwoordigers van alle 28 projecten worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking in mei 2019 in Aken.

Je vindt meer informatie over de regels en hoe je je kunt aanmelden op de website van de Karel de Grote-prijs voor jongeren.

Neem voor vragen contact op met ecyp2019@ep.europa.eu en doe mee aan de discussie op sociale media met de hashtag #ECYP2019.


Kalender

11 oktober 2018: start van de wedstrijd
Nieuwe deadline: 18 februari 2019!
15 maart 2019: aankondiging van de nationale winnaars 
28 mei 2019: aankondiging van de winnaar in Aken