skip to content

 
 
 

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM!

Termenul limită pentru prezentarea documentului a fost prelungit până la 23 februarie 2015!

Despre premiu

"Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni" dorește să încurajeze atât dezvoltarea unei conștiințe europene în rândul tinerilor, cât și participarea acestora la proiectul de integrare europeană.
Premiul este acordat acelor proiecte realizate de tineri care promovează buna înțelegere și dezvoltarea unui simț comun al identității europene și care dau exemple practice de europeni care trăiesc împreună ca o comunitate.
"Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni" este decernat anual în comun de Parlamentul European și Fundația pentru Premiul Internațional Charlemagne de la Aachen.

Premiul pentru cel mai bun proiect este în valoare de 5 000 €, premiul doi de 3 000 €, iar premiul trei de 2 000 €. Premiul include, de asemenea, o invitație oferită celor trei laureați de a vizita Parlamentul European (la Bruxelles sau la Strasbourg). De asemenea, reprezentanții tuturor celor 28 de proiecte naționale selectate vor fi invitați într-o excursie de patru zile la Aachen, în Germania.
Premiile acordate celor mai bune trei proiecte vor fi prezentate de Președintele Parlamentului European și de către reprezentantul Fundației pentru Premiul Internațional Charlemagne de la Aachen.

 

Cum se completează formularul de înscriere

  1. Important! Fiecare grup sau persoană trebuie să completeze propriul formular. Nu se acceptă formularele completate de alte persoane (cum ar fi cadrele didactice, adulții în vârstă de peste 30 de ani etc.). Descărcați de pe internet formularul "Declarația solicitantului" (Declarația privind finanțarea UE), completați-o, semnați-o și încărcați-o pe internet ca document atașat.
  2. Vă atragem atenția că trebuie să încărcați pe internet descrierea completă a proiectului Important! Dacă atașați proiectul în format pdf, vă rugăm să includeți și un fișier în format Word al aceluiași document. Dacă este necesar, pot fi atașate mai multe fișiere. Formatele acceptate sunt: dox(x), pdf, xls(x), ppt, odt, txt, jpg, gif.
  3. Dacă este posibil, vă rugăm să propuneți proiectul într-o singură limbă.
  4. Vă rugăm, nu uitați să transmiteți un rezumat al proiectului dvs. în engleză (EN), franceză (FR) sau germană (DE). Important! Rezumatul trebuie să fie succint, dar exhaustiv, și să acopere principalele aspecte ale proiectului dumneavoastră. Adesea, rezumatul este primul element remarcat de juriu atunci când evaluează proiectul.
  5. Vă rugăm să rețineți că, în cazul proiectelor de grup și al celor multinaționale, proiectul nu poate fi propus decât într-o singură țară.
  6. După completarea tuturor informațiilor solicitate, apăsați butonul TRIMITE (SUBMIT) și așteptați mesajul de confirmare. Ulterior, puteți imprima formularul de înscriere pentru a păstra o copie.
  7. Vă rugăm să ștergeți istoricul din browser-ul dumneavoastră înainte de a trimite dosarul. Dacă întâmpinați dificultăți, vă rugăm să trimeți o captură de ecran cu mesajul erorii la adresa de e-mail:ecyp2015@ep.europa.eu

Project registration

*


Echipamente:

*