skip to content

Piškotki na spletni strani EU

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite.

Nadaljuj
 
 
 

Začenja se tekmovanje za leto 2019: poiščite sredstva za svoj projekt!

Ste stari od 16 do 30 let in imate projekt z evropsko razsežnostjo? Prijavite se za mladinsko nagrado Karla Velikega. Morda prav vas čaka izlet v Aachen in še kaj.

Nagrada

Evropski parlament in Fundacija za mednarodno nagrado Karla Velikega iz Aachna vsako leto podelita evropsko mladinsko nagrado Karla Velikega za projekte, ki jih izvajajo mladi med 16. in 30. letom. Najbolje uvrščeni projekti so zgled mladim v Evropi in praktičen primer Evropejcev, ki živijo kot ena skupnost. Projekti iz Združenega kraljestva bodo lahko še naprej sodelovali.

Vsaka državna komisija bo imenovala po en projekt, izmed katerih bodo izbrani trije zmagovalci, maja 2019 pa bodo predstavniki iz vseh držav povabljeni na slovesno podelitev v Aachen.

Podrobnejše informacije o pravilih so vam na voljo na spletnem mestu mladinske nagrade Karla Velikega, kjer najdete tudi navodila za prijavo.

Sodelujte v razpravi v družbenih medijih s ključnikom #ECYP2019 in nam sledite na Instagram & Twitterju: @euyouthprize.

Z vprašanji se lahko obrnete na naslov ECYP2019@ep.europa.eu

 

Potek

11 oktober 2018: začetek tekmovanj

Termín na predloženie ponúk sa predlžuje do 18. februára 2019! 

15 marec 2019: razglasitev zmagovalcev iz držav član

28 maj 2019: slovesna podelitev nagrad v Aachnu