Senaste nytt

Next AFET Meeting

21-04-2017 - 13:16
AFET meeting

Missa inte

Senaste pressmeddelandena

  •  

EU plan to tackle root causes of migration should focus on the poor, MEPs say

AFET DEVE BUDG 24-04-2017 - 18:48

An EU scheme to mobilise €44 billion in private sector investment in Africa and the EU’s neighbourhood should focus on the poor, said committee MEPs on Monday. (Läs mer)

Användbara dokument

Dagens sändningar

Ingen sändning i dag

Multimediabibliotek

24-04-2017 - 17:36
AFET BUDG DEVE Sammanträde
11-04-2017 - 11:40
BUDG DEVE AFET Sammanträde
11-04-2017 - 09:07
AFET Sammanträde

Välkomsthälsning

David McALLISTER

Välkommen till webbplatsen för Europaparlamentets utskott för utrikesfrågor. I en tid med allt större utmaningar, men även möjligheter, utanför Europeiska unionens gränser är vårt utskotts 73 ledamöter med och utformar EU:s utrikes- och säkerhetspolitik och granskar dess genomförande. Vi fokuserar på hur EU:s pengar används, och alla internationella avtal som EU skriver under måste ha vårt stöd. Vi försöker alltid värna våra medborgares intressen och värderingar utomlands och arbetar nära tillsammans med våra två underutskott för mänskliga rättigheter respektive säkerhet och försvar.

Ägna en stund åt att utforska sidorna om vår pågående verksamhet. Där ser du vilka ledamöter som håller på att utarbeta betänkanden som ska diskuteras i vårt utskott för att därefter eventuellt antas av parlamentet när det samlas i plenum. De allra flesta av våra sammanträden sänds på nätet, och en del av den expertis vi anlitar för att kunna fatta väl underbyggda beslut hittar du också på de här sidorna.

Mer detaljerat

AnsvarsområdenKontakter

Länkar