Fő navigációs oldal közvetlen elérése (Nyomja le az Enter billentyűt)
Az oldal tartalmának elérése (kattintson a „Belépés” ikonra)
Egyéb honlapok listájának közvetlen elérése (Nyomja le az Enter billentyűt)

Pályázati felhívások

 

Az Európai Parlament az Európai Unió általános költségvetésére vonatkozó költségvetési rendeletnek megfelelően köteles nyilvános közbeszerzési pályázatot kiírni az áruk és szolgáltatások beszerzésére.

 
 

Bizonyos küszöbértékek alatt, meghívásos eljárás keretén belül, korlátozott számú, a részvételi szándék kifejezésére való felhívás alapján kiválasztott ajánlattevők számára is ki lehet írni pályázatokat.

A pályázati felhívásokat rendszeresen közzéteszik az Európai Unió Hivatalos Lapjának S sorozatában, és online megtekinthetők a naponta frissített TED-adatbázisban is.

1. Pályázati felhívások a 60.000 eurónál nagyobb értékű közbeszerzési szerződésekre

Az e ponthoz tartozó információk az Európai Parlament által kiírt közbeszerzési szerződésekre vonatkoznak. E hirdetményt a költségvetési rendelet (966/2012/EU rendelet) alkalmazási szabályzatának 124. és 126. cikke alapján tették közé. Az ez utóbbi cikk szerinti hirdetmények tájékoztató jellegűek, és nem helyettesítik a Hivatalos Lapban megjelenő hivatalos hirdetményeket. Az e ponthoz tartozó pályázati felhívásokat rendszeresen közzéteszik az Európai Unió Hivatalos Lapjának S sorozatában is, valamint online megtekinthetők a naponta frissített TED-adatbázisban.

2. A 15.000 eurónál nagyobb és 60.000 eurónál kisebb értékű közbeszerzési szerződések

Az e ponthoz tartozó információk a költségvetési rendelet (966/2012/EU rendelet) alkalmazási szabályzatának 124. cikke értelmében az Európai Parlament által kiírt közbeszerzési szerződésekre vonatkoznak.

Az alábbi jegyzékben megtalálhatók a közbeszerzési szerződésekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, többek között az ajánlatok beérkezési határideje, valamint a tájékoztatásért felelős szolgálat. Az alábbi linkre kattintva a főigazgatások közbeszerzési szerződéseit tartalmazó Excel-táblázat nyílik meg.