Neposredni dostop do osnovnega menija (pritisnite Enter)
Dostop do vsebine strani (pritisnite "Vstopi")
Neposredni dostop do seznama drugih spletnih mest (pritisnite Enter)

Javni razpisi

 

Evropski parlament je v skladu s finančno uredbo, ki se uporablja za splošni proračun Evropske unije, za nabavo blaga in storitev obvezan objaviti javne razpise.

 
 

Razpise, katerih vrednost je nižja od določenega praga, je mogoče v okviru omejenega postopka poslati omejenemu številu ponudnikov, izbranih na podlagi razpisa za prijavo interesa.

Javni razpisi se redno objavljajo v seriji S Uradnega lista Evropske unije, na voljo pa so tudi v podatkovni zbirki TED, ki jo najdete na internetu in se dnevno posodablja.

1. Javni razpisi za naročila, katerih vrednost presega 60.000 EUR

Informacije v tem razdelku se nanašajo na javna naročila Evropskega parlamenta in so objavljene v skladu s členom 124 pravil, ki se uporabljajo za izvajanje finančne uredbe (Uredba (EU)966/2012), in na podlagi člena 126. Te informacije so neuradne in ne nadomeščajo uradne objave v Uradnem listu. Javni razpisi iz tega razdelka se prav tako redno objavljajo v seriji S Uradnega lista Evropske unije, na voljo pa so tudi v podatkovni zbirki TED, ki jo najdete na internetu in se dnevno posodablja.

2. Naročila, katerih vrednost je višja od 15.000 EUR in nižja od 60.000 EUR

Informacije v tem razdelku se nanašajo na javna naročila Evropskega parlamenta, objavljena v skladu s členom 124 pravil, ki se uporabljajo za izvajanje finančne uredbe (Uredba (EU) 966/2012).

Obravnavajo bistvene elemente naročil, vključno z rokom za predložitev ponudb in pristojno službo, na katero se lahko obrnete, če potrebujete dodatne informacije. Spodnja povezava omogoča dostop do datoteke Excel, ki povzema naročila po posameznih generalnih direktoratih.