[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

Video koji će promijeniti budućnost Europe

 .
25-04-2019
 .

Video "Izaberite svoju budućnost" prikazan je po prvi put danas, 25. travnja. Glavna poruka videa je: "Od trenutka kad dođemo na ovaj svijet, u njemu smo zajedno. Svatko od nas može ostaviti trag, no samo zajedno možemo ostvariti pravu promjenu. I zato glasamo." Kampanjom "Ovaj put glasam" želi se povećati izlaznost na europskim izborima od 23. do 26. svibnja.

 .
 .

Na izborima svatko može dati svoj glas i izabrati svoju budućnost. Iako današnje globalne izazove ne možemo riješiti sami, čak ni na nacionalnoj razini, u Europi zajedno možemo biti nositelji promjena. Zbog toga su europski izbori osobito važni.

I baš zbog toga trebamo Vašu pomoć. Na poveznici se nalazi video kampanje Europskog parlamenta “Izaberite svoju budućnost”. U njemu su snimke djece rođene širom Europe; emotivan je to trenutak s kojim ide i osjećaj odgovornosti prema njihovoj budućnosti. Djeca iz ovog filma naslijedit će odluke koje mi donesemo danas.

Podijelite ovaj video i potaknite druge da učine isto. Tako ćete nam pomoći doprijeti do ljudi diljem Europe, zajedno ćemo stvoriti medijski interes za njegovu poruku.

Unaprijed hvala što ćemo zajedno pokušati što više Europljanki i Europljana potaknuti da u svibnju izaberu svoju budućnost. Naravno, ne zaboravite to i sami učiniti!

 .