[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

POZIV MEDIJIMA Tribina o Odboru za vanjske poslove Europskog parlamenta

27/02/2018 13:42:10

Ponedjeljak, 5. ožujka 2018., 10:00 - 11:30 sati
Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld
Vukasovićeva 1, Zagreb

U partnerstvu s Visokom školom međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, Ured Europskog parlamenta u RH organizira tribinu „O Odboru za vanjske poslove Europskog parlamenta“ koja će se održati u ponedjeljak, 5. ožujka 2018. s početkom u 10 sati u dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Vukasovićeva 1, Zagreb.

 .
 .

Djelovanje i aktivnosti Odbora za vanjske poslove Europskog parlamenta predstavit će hrvatski europarlamentarci. Potpredsjednica Odbora Dubravka Šuica, članovi Odbora Tonino Picula i Jozo Radoš, te zamjenska članica Odbora Željana Zovko izlagat će o konkretnim prioritetnim temama kojima se bave u okviru svoje funkcije u Odboru, nakon čega slijedi razgovor s publikom.

Moderira: Katarina Alvir, Nova TV

Više informacija:

Odbor za vanjske poslove EP-a (AFET) broji 73 člana, koji rade na donošenju vanjske i sigurnosne politike EU-a te nadziru njezinu provedbu. Odbor je usredotočen na praćenje načina na koji se troše europska financijska sredstva. Uz to, sudjelovanje Odbora nužno je u donošenju svih međunarodnih sporazuma koje sklapa Europska unija. Odbor zastupa zajedničke vrijednosti EU-a u inozemstvu te pri tome blisko surađuje sa svoja dva pododbora, pododborom za ljudska prava i pododborom za sigurnost i obranu.

Svi odbori Europskog parlamenta:

http://www.europarl.europa.eu/committees/hr/about-committees.html

#AFET

@EP_ForeignAff

 

Facebook @europarl.hr

Twitter @EP_Zagreb

Instagram @ep_Zagreb