[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

„Europski dani mladih novinara 2014: Glas mladih“ – rok za prijave: 1. ožujka

28-01-2014

Već smo pisali i informirali vas o događanju European Youth Event 2014 (EYE 2014) koji će okupiti oko 5000 mladih iz cijele Europe. Sad tražimo mlade koji će biti dio Europskih dana mladih novinara (European Youth Media Days) i izvještavati s ovog velikog događaja.

Tražimo 20 visoko motiviranih mladih novinara u dobi između 18 i 30 godina; oni će postati aktivni dio tima koji će organizirati jedan od najvećih događaja za mlade novinare u Europi.

Europski dani mladih novinara održat će se od 8. do 11. svibnja 2014. godine u Strasbourgu pod motom „Glas mladih“ u organizaciji Europskog parlamenta u suradnji s organizacijom European Youth Press.

Za sudjelovanje se možete prijaviti do 1. ožujka, a sve detalje potražite na sljedećem linku: http://www.youthpress.org/news/630-eymd-2014-special-edition-voice-of-youth-reporting-on-the-european-youth-event-call-for-team