[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

PRIJAVI SE DO 4.12.2017.: Video-natječaj Euroscola za sve srednje škole u Hrvatskoj

 .
04-12-2017
 .
 
 .

Mladi od 16 do 18 godina, sudjelujte u našem nagradnom Eurocola-natječaju #EUzaHR i otputujte u Strasbourg! Natječaj je otvoren od 22. studenoga do 4. prosinca 2017. godine!

 .

ŠTO VAM JE ČINITI? Ispunite prijavni obrazac niže i ondje "uploadajte" video u trajanju od najviše 90 sekundi te na YouTube kanal (najbolje na službeni YouTube kanal vaše škole). Video treba biti vaš kreativno predstavljeni odgovor na pitanje što je sve pozitivnoga Hrvatskoj donijelo članstvo u Europskoj uniji. Ključne riječi: Zajedno možemo više. Usudimo se živjeti Europu. #EUzaHR #JačiZajedno #StrongerTogether.

A NAGRADA? 24 učenika i 2 mentora iz 3 najbolje plasirane srednje škole putuju na simulaciju plenarne sjednice Europskog parlamenta u Strasbourgu, u siječnju ili veljači 2018. godine! 3 Najkreativnija i najoriginalnija video-uratka birat će tim sastavljen od predstavnika Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj te profesionalaca iz obrazovnog i agencijskog sektora.

 .
 .

PRIJAVNI OBRAZAC

Molimo popuniti ovo polje