Hjem

Hjem

 
Latest news
EP The 80th Transatlantic Legislators' Dialogue (TLD) between the European Parliament and the US Congress is scheduled to be held in Valetta, Malta from 2 to 3 June 2017.The draft agenda includes working sessions on Security in the Mediterranean, Democracy support in third countries and other Foreign Policy issues, as well as discussions on political and economic developments on either side of the Atlantic.

A webstreamed recording of the 22 March meeting with Adam Schub, Chargé d'Affaires of the US Mission to the EU, can be found below:

http://www.europarl.europa.eu/ep-live/en/other-events/video?event=20170322-1330-SPECIAL-UNKN
   
 
Mode d'affichage des délégations
 
Christian EHLER Formand Det Europæiske Folkepartis Gruppe (Kristelige Demokrater) Tyskland Christlich Demokratische Union Deutschlands
 
Jeppe KOFOD Næstformand Gruppen for Det Progressive Forbund af Socialdemokrater i Europa-Parlamentet Danmark Socialdemokratiet
 
Marietje SCHAAKE Næstformand Gruppen Alliancen af Liberale og Demokrater for Europa Nederlandene Democraten 66
 
Gerolf ANNEMANS Medlem Gruppen Et Nationernes og Frihedens Europa Belgien Vlaams Belang
 
Janice ATKINSON Medlem Gruppen Et Nationernes og Frihedens Europa Det Forenede Kongerige -
 
Pervenche BERÈS Medlem Gruppen for Det Progressive Forbund af Socialdemokrater i Europa-Parlamentet Frankrig Parti socialiste
 
José BOVÉ Medlem Gruppen De Grønne/Den Europæiske Fri Alliance Frankrig Europe Écologie
 
Reinhard BÜTIKOFER Medlem Gruppen De Grønne/Den Europæiske Fri Alliance Tyskland Bündnis 90/Die Grünen
 
Nicola CAPUTO Medlem Gruppen for Det Progressive Forbund af Socialdemokrater i Europa-Parlamentet Italien Partito Democratico
 
Matt CARTHY Medlem Den Europæiske Venstrefløjs Fællesgruppe/Nordisk Grønne Venstre Irland Sinn Féin
 
 
Præsentation og beføjelser
 

Det interparlamentariske forhold mellem Europa-Parlamentet og den amerikanske Kongres er det mest langvarige og intensive i Europa-Parlamentets historie og går tilbage til 1972, da en delegation fra den amerikanske Kongres besøgte Europa-Parlamentet for første gang.
 
De to delegationer mødes regelmæssigt to gange om året skiftevis i Europa og i USA. Når disse møder afholdes i Den Europæiske Union (EU), finder de sædvanligvis sted i hovedstaden i det land, som har formandskabet i EU.
 
På det 50. interparlamentariske møde den 15.-16. januar 1999 i Strasbourg besluttede de to delegationer at iværksætte den såkaldte transatlantiske dialog mellem lovgivere (TLD) som Europa-Parlamentets og den amerikanske Kongres’ formelle svar på den opfordring til at udvide de parlamentariske bånd, der blev fremsat i den nye transatlantiske dagsorden.   Senere blev aktiviteterne i den transatlantiske dialog mellem lovgivere udvidet til at omfatte bl.a. videokonferencer, særlige arbejdsgrupper om spørgsmål af særlig interesse og aktiviteter til fremme af de direkte forbindelser mellem de lovgivende udvalg i Europa-Parlamentet og i den amerikanske Kongres.
 
Repræsentanter for den transatlantiske dialog mellem lovgivere indgår også i den ”rådgivende gruppe” i Det Transatlantiske Økonomiske Råd (TEC), som blev oprettet af EU og USA i anledning af det bilaterale topmøde, der blev afholdt i Washington i april 2007.
 
For yderligere oplysninger, klik på ”Generelle dokumenter” øverst på siden.

 
 
 
Kontakter
 
You can contact the Secretariat of the Delegation for relations with the United States by email at the following address:
d-us@europarl.europa.eu