skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Info nr. 24

14-09-2018

Axel Voss efter afstemningen om copyright
Onsdag var en travl dag. Kommissionsformand Juncker slog et slag for et samlet, suværent EU i sin SOTEU-tale. Copyright-direktivet, der har været længe undervejs, blev stemt igennem. Og til trods for Orbáns brandtale valgte Parlamentet at bakke op om en diplomatisk advarsel over for Ungarn i form af artikel 7. Læs med her.
Europa-Parlamentet i Strasbourg og blomster
Europa-Nævnets årlige erfaringskonference står i EU-valgets tegn. Find flere informationer her på siden, og tilmeld dig senest den 10. september.
Juncker State Of The European Union Tale
Mere politisk suverænitet på den globale politiske scene, styrkede grænser, vetoret og øget investering i Afrika. Samtlige emner var på dagsordenen i gårsdagens tale om EU´s tilstand, og de danske medlemmer af Parlamentet var hurtigt ude med kommentarer.
Europa-Parlamentet er nu klar til forhandlinger med Rådet, efter parlamentarikerne i dag har stemt for de nye regler om ophavsret. 
Sidst der var EU-valg, gik alt for få unge til stemmeboksene. Men på Ungdommens Folkemøde i Valby forsøgte Europa-Parlamentet at få banket de unges stemmeprocent i vejret.
Alle nyheder