skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontor i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Info nr. 2

19-01-2018

Logo - EP2019 hvem stiller op?
I denne uges EP-Info samler vi et overblik over de vigtigste emner fra årets første samling i Strasbourg. MEP’erne vedtog nye lovforslag til grøn energi, og Bulgarien præsenterede sine prioriteter for formandskabet. Og så var Irlands premierminister Leo Varadkar på besøg for at give sit bud på Europas fremtid. God læselyst!
vindmøller og solpaneler.
Onsdag den 17. januar stemte MEP’erne ja til nye målsætninger, der skal øge energieffektiviteten med 35% og andelen af vedvarende energi i det samlede forbrug til 35% frem mod 2030.
Seneste nyt om brexit
Aftalen om Storbritanniens udmeldelse af EU er en toårig forhandlingsproces, hvor betingelserne for Storbritanniens exit og det fremtidige samarbejde mellem dem og EU skal aftales. På denne side opdaterer vi løbende om Europa-Parlamentets rolle i forhandlingerne.
En gruppe unge mennesker
Den Europæiske Karlspris for Unge, der også er kendt som Charlemagne Ungdomsprisen, tildeles hvert år unge mennesker, der har været med til at gennemføre projekter med det formål at fremme forståelsen mellem mennesker fra forskellige europæiske lande. I 2017 fik det danske projekt Re-Discover Europe en flot andenplads, og det er muligt at indsende ansøgninger til Karlsprisen 2018 frem til den 29. januar 2018.