skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Wordcloud
Hvordan kan gigantiske hvidvaskskandaler som den i Danske Bank finde sted? Og hvad kan EU gøre for at forebygge, at det sker igen? De spørgsmål bliver taget op, når Parlamentets TAX3-udvalg kalder blandt andre Danske Bank og whistlebloweren Howard Wilkinson til høring onsdag den 21. november. Se med live her.
Kontorets to praktikanter Mie Olsen og Sausan Mersoumi
Denne uge fik kontorets to trainees Sausan Mersoumi og Mie Olsen et indblik, når Europa-Parlamentet mødes i Strasbourg for at debattere den politiske dagsorden og stemme lovforslag igennem. 

EP-Info nr. 31

16-11-2018

Merkel taler om Europas fremtid
Efter to ugers pause vender vi stærkt tilbage med denne uges EP-Info, som er spækket med interviews og indtryk fra Strasbourg. Kontorets to trainees Mie og Sausan har nemlig været med til plenarsamling. Læs med her om den nye energilovpakke, Merkels tale, afstemningen om EU-budgettet og ikke mindst vinderen af LUX-prisen.
Tidligere trainees
Brænder du for at få praktisk EU-erfaring? Vil du opleve det europæiske demokrati in action helt tæt på? Kickstart din karriere som trainee hos Europa-Parlamentet, og få fem forrygende måneder i København, Bruxelles - eller et andet sted i Europa. Traineeperioden løber fra den 1. marts 2019 til den 31. juli 2019.
Fire chefredaktører til fake news-konferencen
Medierne skal være mere transparente og kildekritiske. Politikerne må afholde sig fra at bruge skandaler til at vinde stemmer. Og vi bør tænke os om en ekstra gang, inden vi lader os rive følelsesmæssigt med og deler indhold fra en tvivlsom kilde. Sådan lød det fra MEP'er, medier og eksperter til fake news-konference hos Europa-Parlamentet.
Alle nyheder