skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontor i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Journalister i plenarsalen i Europa-Parlamentet
Europa-Parlamentet har åbnet for ansøgninger om at blive mediepartner. Ansøgningsrunden er åben for tv-, radio- og onlinemedier, der ønsker at gennemføre kommunikationsprojekter med fokus på Europa-Parlamentet og Europa-Parlamentsvalget i 2019.
Prins Henrik i Europa-Parlamentet
Det er med sorg, jeg har modtaget nyheden om Prins Henriks bortgang, udtaler Europa-Parlamentets formand Antonio Tajani, som ligeledes udtrykker sin medfølelse med H.M. Dronningen, den danske kongefamilie og det danske folk.
Fire kvinder i Europa-Parlamentet
I anledning af kvindedagen inviterer Europa-Parlamentet til presseseminar i Bruxelles den 7.-8. marts under overskriften ”Kvinder i medie- og IT-branchen”. Læs mere om seminaret her og se, hvordan du kan søge om at komme med.

EP-Info nr. 5

09-02-2018

En miniaturevogn
I denne udgave af EP-Info ser vi nærmere på ugens plenarsamling i Strasbourg. Her afskaffede MEP'erne geoblokering, foreslog en ny omfordeling af pladser i Parlamentet og opdaterede EU's system for handel med CO2-kvoter. Derudover var sommertid et varmt emne i en ellers kold tid. God læselyst!   
Seneste nyt om brexit
Aftalen om Storbritanniens udmeldelse af EU er en toårig forhandlingsproces, hvor betingelserne for Storbritanniens exit og det fremtidige samarbejde mellem dem og EU skal aftales. På denne side opdaterer vi løbende om Europa-Parlamentets rolle i forhandlingerne.
Alle nyheder