skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Info nr. 34

07-12-2018

Onlineshopping
I denne uges EP-Info stiller vi særlig skarpt på e-handel. Parlamentet har nemlig gjort det nemmere at shoppe online inden for EU's grænser, samtidig med at de digitale markedspladser skal være mere åbne omkring deres omgang med produkter. 
Denne gang stemmer jeg bogen
I fredags lancerede Europa-Parlamentets kontor i Danmark og Danske Bladtegnere en spritny bog fyldt med morsomme og skarpe tegninger om det kommende EU-valg. 
Lars Løkke Rasmussen
Danmark sætter stor pris på EU, mener den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), der onsdag debatterede Europas fremtid i Europa-Parlamentet i Bruxelles.
Lars Løkke Rasmussen
På onsdag skal Danmarks statsminister give sit bud på Europas fremtid. Og du kan følge med, når vi livestreamer både talen og den efterfølgende debat her på siden.
Øresundsbroen
Hvad har den natursmukke rute Røsnæs Rundt, udsatte unge på Bornholm, to jobcentre i Helsingør og Helsingborg og Odenses grønne omstilling til fælles? Det opdager du hurtigt, hvis du går ind på den nye hjemmeside "Hvad EU gør for mig".
Alle nyheder