skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontor i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Afrikanske kvinder
Kronik af Europa-Parlamentets formand Antonio Tajani som optakt til topmødet mellem Den Afrikanske Union og EU i Abidjan den 29.-30. november.
En gruppe unge mennesker
Den Europæiske Karlspris for Unge, der også er kendt som Charlemagne Ungdomsprisen, tildeles hvert år unge mennesker, der har været med til at gennemføre projekter med det formål at fremme forståelsen mellem mennesker fra forskellige europæiske lande. I 2017 fik det danske projekt Re-Discover Europe en flot andenplads, og der er nu åbnet for ansøgninger til Karlsprisen 2018.

EP-Info nr. 33

17-11-2017

Lea og Yllka i Strasbourg
Endnu en plenaruge i Europa-Parlamentet går på hæld. Vores trainees Lea og Yllka var med i Strasbourg, hvor de live-tweetede under debatten om den seneste skattelæk af de såkaldte Paradise Papers, lavede videooptagelser med MEP'erne og overværede overrækkelsen af LUX-filmprisen 2017. Læs med her og bliv klogere!  
Yllka og Lea i Parlamentets pressekonferencesal
Vores to trainees Yllka og Lea var taget til Strasbourg for at følge med egne øjne, hvordan en samling ser ud på tætteste hold. Her havde de fornøjelsen af at møde de danske MEP’ere samt følge diverse politiske debatter - og ikke mindst dette års LUX-vindere.
Det blev den danskproducerede Sameblod, der løb med årets LUX-filmpris fra Europa-Parlamentet. Den vandt afstemningen foran 120 BPM og Western.