skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP’s Generaldirektorat for Kommunikation har åbnet for ansøgninger om tilskud til kommunikationsaktiviteter for perioden op til Europa-Parlamentsvalget i 2019.
Den 1. august er Sophia Colberg Olsen startet på Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Hun skal hjælpe med kampagnen til det kommende Europa-Parlamentsvalg.
Morten Messerschmidt, Margrete Auken og Jeppe Kofod under State of the Union debatten i 2017
Mandag den 27. august kl. 09.00-10.30 retter vi fokus mod EU’s fremtid, når Jeppe Kofod, Margrete Auken, Rina Ronja Kari og Morten Løkkegaard (tbc) alle holder deres State of the European Union-taler i Europa-Huset.
”Styx” af Wolfgang Fischer, ”The other side of everything” af Mila Turajlic og ”Kvinder i krig” af Benedikt Erlingsson kæmper nu om at vinde årets LUX-pris.
Europa-Parlamentet i Strasbourg
(Deadline er overskredet) Brænder du for at dele dine synspunkter om Europas fremtid? Og vil du gerne vinde en tur til Strasbourg, hvor du kan opleve talen om EU’s tilstand (også kendt som SOTEU)? Så hold dig ikke tilbage - vi giver ti af jer en unik mulighed for at blive inviteret med til Strasbourg for at overvære SOTEU!
Alle nyheder