skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Info nr. 25

21-09-2018

Erfaringskonferencen 2018
Parlamentet sætter alle sejl ind på at forhindre plastspild. Ny Eurobarometer viser, at danskerne ønsker mere EU-handling på en række vigtige områder. Det Europæiske Solidaritetskorps står nu klar til at modtage rejselystne unge. Og i tirsdags løb vores EU-erfaringskonference af stablen på Arbejdermuseet. Læs mere om det hele her.
Europa
Er du mellem 18 og 30 år? Kunne du tænke dig at rejse til et andet land i Europa og arbejde med integration af flygtninge, naturbeskyttelse eller uddannelse for unge? 
mand på rulletrappe
Danskerne er de seneste år blevet mere tilfredse med, hvad EU leverer, ifølge en ny undersøgelse fra Eurobarometer. Men samtidig efterlyser et markant flertal mere EU-handling på områder som miljø og klima, kamp mod skattesnyd og terrorbekæmpelse.
Viktor Orbán
Den 12. september vedtog Europa-Parlamentet at igangsætte den såkaldte artikel 7-procedure mod Ungarn. Proceduren anvendes, når der er fare for, at et EU-land overtræder EU's grundlæggende værdier. Læs med her om, hvad der bekymrer MEP'erne, og om næste skridt i proceduren.
Europa-Parlamentet i Strasbourg og blomster
Europa-Nævnets årlige erfaringskonference står i EU-valgets tegn. Find flere informationer her på siden, og tilmeld dig senest den 10. september.
Alle nyheder