skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Grafik der viser hvor mange der ønsker at forblive i EU
Knap otte ud af ti danskere ville stemme for at blive i EU, hvis der var afstemning i morgen. Det viser ny undersøgelse fra Eurobarometer.
Europabevægelsen og Europa-Parlamentet i Danmark slår dørene op til en aften, hvor borgere kan mødes med kandidaterne til Europa-Parlamentsvalget. Der bliver god mulighed for, at stille spørgsmål og styre, hvad der skal tales om.

EP-Info nr. 28

12-10-2018

Bono og praktikanterne
Vidste du, at MEP'erne har slået et slag for togpassagerers rettigheder? At det skal være slut med engangsplastik på det europæiske marked i 2021? At Parlamentet sidste onsdag fik besøg af en vaskeægte rockstjerne? Og at frivillige nu har kickstartet 'Denne gang stemmer jeg'-kampagnen i Danmark? Hvis nej, så læs med her.
Kvinde browser på tablet
Hvordan kommer vi fake news til livs i EP-valgkampen 2019? Det sætter Europa-Parlamentet i Danmark fokus på, når vi den 29. oktober inviterer til konference med MEP'ere, eksperter, chefredaktører og Google.
Møde for frivillige
Flere skal stemme til EU-valget den 26. maj 2019, lyder budskabet fra frivillige i kampagnen 'Denne gang stemmer jeg'.
Alle nyheder