skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Info nr. 29

19-10-2018

Unge journalister til konference i Bruxelles
Hvad sker der med brexit oven på stats- og regeringschefernes møde onsdag aften? Ønsker danskerne et daxit, eller vil vi helst blive i EU? Og hvordan kan man få de unge til at engagere sig i EU-politik, så de stemmer til forårets EU-valg? Læs mere her.
Storbritanniens flag og EU's flag
Med under et halvt år til brexit er Europa-Parlamentets holdning klar: Der skal findes en løsning på det nordirske grænseproblem, for at Parlamentet kan godkende brexitaftalen.
Kvinde browser på tablet
Hvordan kommer vi fake news til livs i EP-valgkampen 2019? Det sætter Europa-Parlamentet i Danmark fokus på, når vi den 29. oktober inviterer til konference med MEP'ere, eksperter, chefredaktører og Google.
Deltagerne til EYMD18 sammen med Parlamentets formand Antonio Tajani.
Hvordan bliver unge europæere engageret i EU-politik? Det havde over 50 unge journalister sat sig for at finde ud af til European Youth Media Days i Bruxelles.
Grafik der viser hvor mange der ønsker at forblive i EU
Knap otte ud af ti danskere ville stemme for at blive i EU, hvis der var afstemning i morgen. Det viser ny undersøgelse fra Eurobarometer.
Alle nyheder