skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontor i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Info nr. 9

16-03-2018

EU's flag ved siden af Storbritannien's flag
I denne uges EP-Info kan du blandt andet få en opdatering på brexit-forhandlingerne, Europa-Parlamentets nye særlige skatteudvalg og flytningen af Det Europæiske Lægemiddelagentur.
Tidligere trainees
Brænder du for at få praktisk EU-erfaring? Kickstart din karriere som trainee hos Europa-Parlamentet, og få fem forrygende måneder i København, Bruxelles - eller et andet sted i Europa. Traineeperioden løber fra den 1. oktober 2018 til den 28. februar 2019.
Seneste nyt om brexit
Aftalen om Storbritanniens udmeldelse af EU er en toårig forhandlingsproces, hvor betingelserne for Storbritanniens exit og det fremtidige samarbejde mellem dem og EU skal aftales. På denne side opdaterer vi løbende om Europa-Parlamentets rolle i forhandlingerne.
Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA), styrelsen som står for at kontrollere og godkende medicin til det europæiske marked, skal flytte. Torsdag den 15. marts skal MEP'erne tage stilling til den lov, der muliggør flytningen. Læs med her for en gennemgang af, hvad der er op og ned i sagen.
Kvindedagen 2018
Vidste du, at kvinder udgør 70% af de studerende på journalistik- og kommunikationsuddannelserne i EU, men kun 40% af de beskæftigede i branchen og kun 30% har ledelsesstillinger. Kvinderne udgør 37% af nyhedsreporterne og værterne på TV, men kun 18% af eksperterne eller kommentatorerne. I anledning af International Kvindedag 2018 sætter Europa-Parlamentet derfor fokus på vigtigheden af at fremme lige repræsentation af mænd og kvinder i medie- og IT-branchen. 
Alle nyheder