skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontor i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Europa-Kommissionens repræsentation søger en kvalificeret og erfaren tjenesteudbyder, der kan levere objektive informationstjenesteydelser og bistand til besøgende samt kommunikationsaktiviteter i Europa-Huset for Europa-Kommissionens repræsentation og Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Ansøgningsfristen er 4. oktober 2017.
Bendt Bendtsen, Margrete Auken, Jeppe Kofod og Morten Messerschmidt
Mandag den 28. august kl. 08.30-10.00 retter vi fokus mod EU’s fremtid, når Morten Messerschmidt, Jeppe Kofod, Margrete Auken og Bendt Bendtsen alle holder deres State of the European Union tale i Europa-Huset.
EP’s Generaldirektorat for Kommunikation har åbnet for ansøgninger om tilskud til events for perioden december 2017 - juni 2018.
Seneste nyt om brexit
Aftalen om Storbritanniens udmeldelse af EU er en toårig forhandlingsproces, hvor betingelserne for Storbritanniens exit og det fremtidige samarbejde mellem dem og EU skal aftales.
De tre nominerede til LUX-filmprisen 2017
Den svensk-dansk-norske koproduktion 'Sameblod' er blandt finalisterne ved LUX-Prisen 2017. Det står klart, efter at juryen i dag skar de 10 nominerede ned til tre finalister, som skal konkurrere om dette års filmpris til efteråret. De to andre finalister er franske 'BPM' ('Beats Per Minute') og tysk-bulgarsk-østrigske 'Western'.