skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Info nr. 20

22-06-2018

kvinde tager pille
I denne uges EP-Info kan du læse om, hvordan MEP'erne vil styrke de ophavsretlige regler, hvorfor den bakterielle resistens vokser i EU, og hvordan Europa-Parlamentet har skudt valgkampagnen for EU-valget i maj 2019 i gang.
et copyright-logo
Europa-Parlamentets retsudvalg har den 20. juni stemt for nye regler om ophavsret, som skal tilpasse copyrightreglerne til den nye digitale virkelighed. Læs her, hvad reglerne går ud på, og hvad de næste skridt i processen er.
Morten Helveg og Jeppe Kofod debatterer EU på Grønbechs Hotel
Europa-Parlamentet i Danmark deltog i Folkemødet på Bornholm med en lang række MEP-debatter og et budskab om, hvor vigtigt det er at stemme til Europa-Parlamentsvalget.
Balloner med EU's logo
Der er masser af mulighed for at blive endnu klogere på EU-spørgsmål, når det går løs til Folkemødet den 14.-16. juni 2018. Med under ét år til EP-valget 2019 byder dette års program blandet andet på en række saftige debatter med de danske MEP'ere om alt fra brexit og plastikindustrien til fake news. Du kan tjekke programmet ud forneden. Vi ser frem til tre fornøjelig dage i Allinge!
Lars Løkke hilser på Tajani
I slutningen af november skal Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen debattere Europas fremtid med MEP'erne. Debatten er en del af en møderække med EU's regeringsledere, som finder sted i tiden op til Europa-Parlamentsvalget i maj 2019.
Alle nyheder