skip to content
 
 
 

Hjem

EP-Nyt #4

15-02-2019

Copyright
I denne uges udgave af EP-Nyt kan du læse om, hvordan en aftale om nye copyright-regler faldt på plads efter mere end to års forhandlinger. Du kan også finde ud, hvorfor de nye EU-regler for gasrørledninger mellem EU og tredjelande kan blive en pine for Putin.
Læserbreve
Fredag den 15. februar er der præcis 100 dage til, at danskerne skal til stemmeboksene den 26. maj og sende 14 politikere afsted til Europa-Parlamentet.
TAX3-høring med Danske Bank
Parlamentets TAX3-udvalg med Jeppe Kofod og Petr Ježek i spidsen var på mission i Danmark den 8. februar for at undersøge Danske Bank-skandalen. Her mødtes de med blandt andre Danske Bank, Finanstilsynet og Folketinget.
stemmeafgivelse
Kan jeg brevstemme til EU-valget? Kan jeg stemme fra udlandet? Og hvem stiller overhovedet op? På vores nye hjemmeside eu-valg.dk kan du finde svar på det og meget mere. 
tegneseriepersoner holder i hånd
Europa-Parlamentet har udarbejdet nye retningslinjer for kønsneutral sprogbrug. Retningslinjerne er til intern brug i forbindelse med især lovgivningsarbejde. De bygger i høj grad på nationale retningslinjer og er ikke bindende.
Alle nyheder