skip to content
 
 
 

Hjem

Saaluja og Jonas foran Europa-Parlamentet
Vi, Saaluja og Jonas, er trainees på Europa-Parlamentets kontor i Danmark, og vi har haft fornøjelsen af at deltage i Europa-Parlamentets april-samling i Strasbourg. Her kom vi helt tæt på EU-forhandlingerne og europaparlamentarikkerne i Parlamentet.

EP-Info nr. 12

20-04-2018

Trainees - Saaluja og Jonas
Uge 16 var ugen, hvor Frankrigs præsident Macron gæstede Europa-Parlamentet. Men også Facebook, affald og energieffektivitet blev taget under kærlig behandling. Endelig besøgte vores trainees Jonas og Saaluja Strasbourg.
Macron hilser på Tajani
Tirsdag den 17. april afholder Europa-Parlamentet debat i formatet ”Europas fremtid”, hvor MEP’erne skal diskutere Europas fremtid med Frankrigs præsident. Følg med live her på siden.
Banner for Euroscola
EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være medlem af Europa-Parlamentet for en dag. Formålet med programmet er at styrke de unges viden om EU og Europa-Parlamentet ved at tilbyde skoleklasser en lærerig oplevelse i plenarsalen i Strasbourg - langt fra de traditionelle klasseværelser, så eleverne på egen krop kan erfare, hvordan der forhandles i en international sammenhæng. Der er nu åbent for ansøgninger til efteråret 2018.
to tolke sidder ved en computer
Europa-Parlamentet har kastet sig ind i kampen for at bevare dansk tolkning i EU. Til efteråret åbner en ny tolkeuddannelse på Aarhus Universitet.
Alle nyheder