skip to content
 
 
 

Hjem

Ungdommens Folkemøde 2017
Med under et år til Europa-Parlamentsvalget er der på Ungdommens Folkemøde masser af mulighed for at blive klogere på EU, og hvorfor det er vigtigt at stemme. Ungdommens Folkemøde finder sted den 6.-8. september 2018 i Valbyparken.
EU's motto er sjældent mere relevant end når Priden kommer til København. Europa-Parlamentet er gået sammen med Europa-Kommissionen, Europabevægelsen, Nyt Europa og Europæisk Ungdom om at repræsentere EU og svinge de blåstjernede flag i mangfoldighedens navn.
EP’s Generaldirektorat for Kommunikation har åbnet for ansøgninger om tilskud til kommunikationsaktiviteter for perioden op til Europa-Parlamentsvalget i 2019.
Den 1. august er Sophia Colberg Olsen startet på Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Hun skal hjælpe med kampagnen til det kommende Europa-Parlamentsvalg.
Morten Messerschmidt, Margrete Auken og Jeppe Kofod under State of the Union debatten i 2017
Mandag den 27. august kl. 09.00-10.30 retter vi fokus mod EU’s fremtid, når Jeppe Kofod, Margrete Auken, Rina Ronja Kari og Morten Løkkegaard (tbc) alle holder deres State of the European Union-taler i Europa-Huset.
Alle nyheder