skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Pod cast med MEP'erne

Op til Europa-Parlamentsvalget i maj 2014 mødte vores daværende praktikant Bjarke Smith-Meyer de daværende danske MEP'ere, der hver især fortalte om deres arbejde som medlemmer af Europa-Parlamentet.

Anna Rosbach

Egentlig ville Anna Rosbach hverken leve ud af en kuffert eller arbejde med politik. Så hvordan er hun endt som medlem af Europa-Parlamentet, og hvordan har hun det med arbejdet i Bruxelles?  

 

Morten Løkkegaard

Morten Løkkegaard sætter stor pris på det europæiske samarbejde. Hør ham fortælle, hvad han arbejder med i EP og find ud af, hvilke elementer fra hans journalistiske karriere han har bragt med over i sit politiske arbejde.

 

Emilie Turunen

Hør Emilie Turunen fortælle, hvordan det var at ankomme til Bruxelles som kvinde og EP’s yngste MEP. Emilie genopstiller ikke i 2014, men hun kunne godt forestille sig at vende tilbage til EP en dag.  

 

Margrete Auken

Margrete Auken fortæller her om forskellen på arbejdet i Folketinget og Europa-Parlamentet. Margrete kæmper for mere åbenhed i EU og har været igennem en politisk modning, der har forvandlet hende fra modstander til pro europæer.  

 

Ole Christensen

Fra isenkræmmer, militærmand, talsmand og borgmester. Vejen til Europa-Parlamentet kan være kringlet. Hør hvad Ole Christensen vægter højt i sit arbejde som MEP'er.  

 

Jens Rohde

Find ud af hvorfor Jens Rohde er glad for europæisk politik og hør ham fortælle, hvordan det var at blive væltet som spidskandidat på Venstres landsmøde for et år siden.

 

Bendt Bendtsen

"Konservativ med et socialt hjerte". Hør hvordan Bendt Bendtsens karriere som politibetjent har haft indflydelse på hans politiske arbejde og bliv klogere på, hvad Bendt bruger sine kræfter på i EP.

 

Britta Thomsen

Vidste du, at Britta Thomsen taler portugisisk med José Manuel Barroso? Hør hvordan Britta kom ind i politik og lyt med, når hun fortæller, hvordan danskernes uformelle tone kan føre til pudsige hændelser i samarbejdet med de europæiske kolleger

 

Morten Messerschmidt

Tag ikke fejl; Morten Messerschmidt har visioner for Europa. Morten er EU-kritisk, men mener Danmark skal blive i EU, fordi der er områder, hvor det giver mening at samarbejde.

 

Christel Schaldemose

Hør hvad Helle Thorning-Schmidt har betydet for Christel Schaldemoses entré på den politiske scene i EU. Christel glæder sig til valgkampen, fordi hun får inspiration til sit politiske arbejde gennem dialog med borgerne.

 

Anne E. Jensen

Det tiltaler Anne E. Jensen, at der i EP arbejdes konstruktivt og konkret med politik, men nu er det snart slut. Hør hvorfor Anne ønsker at vende tilbage til Danmark, og hvad hun er mest stolt af fra sit arbejde i EP.