skip to content

 
 
 

Arrangementer

I løbet af året afholder vi en række forskellige arrangementer med EU som omdrejningspunkt. Det drejer sig om alt fra politiske debatmøder, kulturelle arrangementer og ungdomsaktiviteter til regionale events og Folkemødet på Bornholm. På denne side finder du både vores kommende arrangementer og en oversigt over tidligere afholdte arrangementer.

Bendt Bendtsen, Margrete Auken, Jeppe Kofod og Morten Messerschmidt
Mandag den 28. august kl. 08.30-10.00 retter vi fokus mod EU’s fremtid, når Morten Messerschmidt, Jeppe Kofod, Margrete Auken og Bendt Bendtsen alle holder deres State of the European Union tale i Europa-Huset.
Collage fra Ungdommens Folkemøde 2016
Ungdommens Folkemøde finder sted den 7. - 8. september 2017 i Søndermarken, og hos #EUiModvind sætter vi fuld fart på EU-debatten. Vi tager dialogen med Margrethe Vestager, dykker ned i grænseoverskridende dilemmaer, kårer de skarpeste tunger ved EU Fight Night, udforsker verdensmålene og quizzer med Morten Messerschmidt, Christel Schaldemose, Morten Helveg og Rina Ronja Kari.
Banner for Euroscola
EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være medlem af Europa-Parlamentet for en dag. Formålet med programmet er at styrke de unges viden om EU og Europa-Parlamentet, idet de deltagende skoleklasser helt konkret bliver tilbudt en lærerig oplevelse i plenarsalen i Strasbourg - langt fra de traditionelle klasseværelser, så eleverne på egen krop kan erfare, hvordan der forhandles i en international sammenhæng. Der er nu åbent for ansøgning til efteråret 2017.

Vejen til EYE2018

20-03-2017

The European Youth Event (EYE) vender tilbage i 2018! Forberedelserne er i fuld gang, så 8000 unge mennesker fra hele Europa kan mødes i Strasbourg den 1-2. juni 2018. Formålet med EYE er, at unge i alderen 16 til 30 år skal udvikle innovative idéer til, hvordan det europæiske fællesskab kan gøres endnu stærkere. Tilmeldingen åbner i oktober 2017.
Banner for Euroscola
EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være europaparlamentariker for en dag. Formålet med programmet er at styrke de unges viden om EU og Europa-Parlamentet, idet de deltagende skoleklasser helt konkret bliver tilbudt en lærerig oplevelse i plenarsalen i Strasbourg - langt fra de traditionelle klasseværelser. Klasserne bliver udvalgt fra EU's medlemslande, så eleverne på egen krop får erfaret, hvordan der forhandles i en international sammenhæng.
 

Set & Sket 2017

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi allerede har afviklet i 2017.

 

Set & Sket 2016

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi afviklede i 2016.