skip to content

 
 
 

Arrangementer

I løbet af året afholder vi en række forskellige arrangementer med EU som omdrejningspunkt. Det drejer sig om alt fra politiske debatmøder, kulturelle arrangementer og ungdomsaktiviteter til regionale events og Folkemødet på Bornholm. På denne side finder du både vores kommende arrangementer og en oversigt over tidligere afholdte arrangementer.

Deltagerne ved Ungdommens EU-topmøde i Landstingssalen
Kunne du tænke dig at blive dus med EU-politikken, se Christiansborg indefra og finde kreative løsninger på nogle af tidens største politiske udfordringer? Den 3. og 4. marts 2018 inviterer Europa-Parlamentet i Danmark og FIC Ungdom traditionen tro til Ungdommens EU-topmøde på Christiansborg.
En gruppe unge mennesker
Den Europæiske Karlspris for Unge, der også er kendt som Charlemagne Ungdomsprisen, tildeles hvert år unge mennesker, der har været med til at gennemføre projekter med det formål at fremme forståelsen mellem mennesker fra forskellige europæiske lande. I 2017 fik det danske projekt Re-Discover Europe en flot andenplads, og der er nu åbnet for ansøgninger til Karlsprisen 2018.
Banner for Euroscola
EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være medlem af Europa-Parlamentet for en dag. Formålet med programmet er at styrke de unges viden om EU og Europa-Parlamentet, idet de deltagende skoleklasser helt konkret bliver tilbudt en lærerig oplevelse i plenarsalen i Strasbourg - langt fra de traditionelle klasseværelser, så eleverne på egen krop kan erfare, hvordan der forhandles i en international sammenhæng. Pladserne i foråret 2018 er fordelt.

Vejen til EYE2018

03-10-2017

The European Youth Event (EYE) vender tilbage i 2018! Forberedelserne er i fuld gang, så 8000 unge mennesker fra hele Europa kan mødes i Strasbourg den 1-2. juni 2018. Formålet med EYE er, at unge i alderen 16 til 30 år skal udvikle innovative idéer til, hvordan det europæiske fællesskab kan gøres endnu stærkere. Tilmeldingen åbner den 10. oktober 2017.
 

Set & Sket 2017

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi allerede har afviklet i 2017.

 

Set & Sket 2016

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi afviklede i 2016.