skip to content

 
 
 

Arrangementer

I løbet af året afholder vi en række forskellige arrangementer med EU som omdrejningspunkt. Det drejer sig om alt fra politiske debatmøder, kulturelle arrangementer og ungdomsaktiviteter til regionale events og Folkemødet på Bornholm. På denne side finder du både vores kommende arrangementer og en oversigt over tidligere afholdte arrangementer.

Kan de unge redde klimaet på kun 45 minutter? Peter Kofod (DF/ID), Kira Marie Peter Hansen (SF/Grønne) og Pernille Weiss (K/EPP) diskuterer med TV-vært Sara Bro og en masse unge om klimakrisen fredag den 6. september fra 10.45-11.30 i Folketingets telt på Ungdommens Folkemøde 2019 i Valbyparken.
EU til Pride
Forenet i mangfoldighed. Sådan lyder EU’s motto. Derfor er EU selvfølgelig på gaden til Copenhagen Pride den 17. august. Skal du ikke være med?
European Youth Event 2020
Brænder du for Europa, og kunne du tænke dig at få én på opleveren? Med European Youth Event får du mulighed for at debattere en bedre fremtid for Europa med unge fra hele Europa, og du får ovenikøbet mulighed for at præsentere dine idéer for MEP'er, eksperter og aktivister.
Euroscolaelever i Strasbourg
EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være medlem af Europa-Parlamentet for en dag. Formålet med programmet er at styrke de unges viden om EU og Europa-Parlamentet ved at tilbyde skoleklasser en lærerig oplevelse i plenarsalen i Strasbourg - langt fra de traditionelle klasseværelser, så eleverne på egen krop kan erfare, hvordan der forhandles i en international sammenhæng.
 

Set & Sket 2019

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi allerede har afviklet i 2019.

Læs mere
 

Set & Sket 2018

 .

Her kan du se vores arrangementer og den samlede årsrapport fra 2018.

Læs mere
 

Set & Sket 2017

 .

Her kan du se vores arrangementer og samlede årsrapport fra 2017.

Læs mere
 

Set & sket 2016

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi afviklede i 2016.

Læs mere