skip to content

 
 
 

EP-Info

I vores ugentlige nyhedsbrev, EP-Info, kan du få et overblik over de vigtigste emner fra ugen der gik i Europa-Parlamentet. Vi ser også frem mod den kommende uge, og så giver vi dig en liste over kommende EU-arrangementer i Danmark. Du kan tilmelde dig EP-Info, så du modtager en mail, når den seneste udgave er offentliggjort.

EP-Info nr. 2

19-01-2018

Logo - EP2019 hvem stiller op?
I denne uges EP-Info samler vi et overblik over de vigtigste emner fra årets første samling i Strasbourg. MEP’erne vedtog nye lovforslag til grøn energi, og Bulgarien præsenterede sine prioriteter for formandskabet. Og så var Irlands premierminister Leo Varadkar på besøg for at give sit bud på Europas fremtid. God læselyst!

EP-Info nr. 1

12-01-2018

Mand bærer en sort taske i en tunnel
Så er vi tilbage med årets første EP-Info. I ugen, der gik, stemte MEP'erne for nye regler til at bekæmpe økonomisk kriminalitet i EU, mens Irland og Danmark den 1. januar kunne fejre 45-års-jubilæum for EU-medlemskab. I Danmark afholdt vi Europæiske Filmdage og viste 2017-vinderen af LUX-prisen 'Sameblod' i Cinemateket. God læselyst!  

EP-Info nr. 37

15-12-2017

julemanden holder et ark med god jul i hænderne
Julen og nytåret er nær, og det betyder, at EP-Info går på juleferie. Inden du går på ferie, får du dog lige sidste nyt fra ugens plenarsamling i Strasbourg, som var spækket med spændende nyt. Blandt andet stemte MEP'erne for en rapport med over 200 anbefalinger til bekæmpelse af skattesnyd. Europa-Parlamentets Sakharovpris for tankefrihed blev uddelt til den venezuelanske opposition. God læselyst - og glædelig jul!

EP-Info nr. 36

08-12-2017

I denne uges udgave af EP-Info ser vi tilbage på den forgangne uge i Bruxelles. Her tog MEP’erne ungdomsarbejdsløshed, handicappedes deltagelse i det offentlige rum og retsstatens tilstand i Ungarn under behandling. Vi stiller også skarpt på optakten til dette års sidste samling i Strasbourg inden nytår, som byder på uddeling af Sakharovprisen, Panama Papers, brexit-forhandlinger... og kebab. God læselyst!    

EP-Info nr. 35

04-12-2017

En nisse
I ugens udgave af EP-Info ser vi tilbage på en uge med masser af spændende nyt fra Bruxelles. MEP’erne stemte bl.a. for at sikre mere grøn energi i EU, ligesom de besluttede at tildele 100 mio. euro til EU's fond for Fred og Stabilitet. Derudover ønsker MEP’erne et permanent skatteudvalg, der skal undersøge ulovligheder på skatteområdet. Følg også vores fine julekalender på Facebook, hvor du kan hygge med juletraditioner fra hele Europa. God læselyst!    
Her kan du afmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev...
 
 

EP-Info 2018

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2018.

 

EP-Info 2017

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2017.

 

EP-Info 2016

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2016.

 

EP-Info 2015

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2015.

 

EP-Info 2014

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2014.