skip to content

 
 
 

EP-Info

I vores ugentlige nyhedsbrev, EP-Info, kan du få et overblik over de vigtigste emner fra ugen der gik i Europa-Parlamentet. Vi ser også frem mod den kommende uge, og så giver vi dig en liste over kommende EU-arrangementer i Danmark. Du kan tilmelde dig EP-Info, så du modtager en mail, når den seneste udgave er offentliggjort.

EP-Info nr. 31

16-11-2018

Merkel taler om Europas fremtid
Efter to ugers pause vender vi stærkt tilbage med denne uges EP-Info, som er spækket med interviews og indtryk fra Strasbourg. Kontorets to trainees Mie og Sausan har nemlig været med til plenarsamling. Læs med her om den nye energilovpakke, Merkels tale, afstemningen om EU-budgettet og ikke mindst vinderen af LUX-prisen.

EP-Info nr. 30

26-10-2018

Drikkevand
Vidste du, at Sakharovprisen i år går til den ukrainske filminstruktør og politiske fange Oleg Sentsov? At forbuddet mod engangsplast fra 2021 blev stemt igennem i Parlamentet, og at europæerne skal have bedre adgang til kvalitetsdrikkevand? Og har du hørt, at MEP'erne kræver sanktioner over for Saudi-Arabien? Hvis nej, så læs med i ugens udgave af EP-Info.

EP-Info nr. 29

19-10-2018

Unge journalister til konference i Bruxelles
Hvad sker der med brexit oven på stats- og regeringschefernes møde onsdag aften? Ønsker danskerne et daxit, eller vil vi helst blive i EU? Og hvordan kan man få de unge til at engagere sig i EU-politik, så de stemmer til forårets EU-valg? Læs mere her.

EP-Info nr. 28

12-10-2018

Bono og praktikanterne
Vidste du, at MEP'erne har slået et slag for togpassagerers rettigheder? At det skal være slut med engangsplastik på det europæiske marked i 2021? At Parlamentet sidste onsdag fik besøg af en vaskeægte rockstjerne? Og at frivillige nu har kickstartet 'Denne gang stemmer jeg'-kampagnen i Danmark? Hvis nej, så læs med her.

EP-Info nr. 27

05-10-2018

Digitalt fjernsyn
Ved du, hvor meget Parlamentet har besluttet, at nye bilers CO2-udledning skal reduceres med i 2030? Hvad det nye direktiv om audiovisuelle medier går ud på? At Danske Bank-fadæsen og europæiske bankers hvidvask var på dagsordenen i Strasbourg denne uge? Og at to tidligere Sakharov-prisvindere netop har fået Nobels fredspris... Hvis nej, så læs med her.
Her kan du tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev...
Her kan du afmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev...
 
 

EP-Info 2018

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2018.

Læs mere
 

EP-Info 2017

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2017.

Læs mere
 

EP-Info 2016

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2016.

Læs mere
 

EP-Info 2015

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2015.

Læs mere
 

EP-Info 2014

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2014.

Læs mere