skip to content

 
 
 

EP-Info

I vores ugentlige nyhedsbrev, EP-Info, kan du få et overblik over de vigtigste emner fra ugen der gik i Europa-Parlamentet. Vi ser også frem mod den kommende uge, og så giver vi dig en liste over kommende EU-arrangementer i Danmark. Du kan tilmelde dig EP-Info, så du modtager en mail, når den seneste udgave er offentliggjort.

EP-Info nr. 11

13-04-2018

biler og udstødning
I denne uges EP-Info kan du bl.a. få en opdatering på MEP'ernes diskussion af, om Ungarn krænker retssikkerheden, Europa-Parlamentets kommende debat med Macron om Europas fremtid, de kommende afstemninger om cirkulær økonomi og energieffektivitet og meget mere...  

EP-Info nr. 10

26-03-2018

Stemningsbilleder fra Road Trip
I denne uges EP-Info kan du blandt andet få en opdatering på det nye særlige skatteudvalg, opstramningen af gasdirektivet, brexit samt Europabevægelsens og Europa-Parlamentets Road Trip til danske gymnasier.

EP-Info nr. 9

16-03-2018

EU's flag ved siden af Storbritannien's flag
I denne uges EP-Info kan du blandt andet få en opdatering på brexit-forhandlingerne, Europa-Parlamentets nye særlige skatteudvalg og flytningen af Det Europæiske Lægemiddelagentur.

EP-Info nr. 8

09-03-2018

Pressemøde med Antonio Tajani og Guy Verhofstadt
I denne uges EP-Info kan du få en opdatering på brexitforhandlingerne, Parlamentets markering af Den Internationale Kvindedag samt et indblik i Ungdommens EU-topmøde i weekenden. 

EP-Info nr. 7

02-03-2018

bunkevis af skrald
I denne uges EP-Info kan du læse om nye regler for genbrug af affald, kampen for fair skat, Polens overtrædelser af retsstatsprincipperne og beskyttelse af bier i Europa.
Her kan du tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev...
Her kan du afmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev...
 
 

EP-Info 2018

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2018.

Læs mere
 

EP-Info 2017

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2017.

Læs mere
 

EP-Info 2016

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2016.

Læs mere
 

EP-Info 2015

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2015.

Læs mere
 

EP-Info 2014

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2014.

Læs mere