skip to content

 
 
 
10-08-2017

State of the Union 2017 - Debat om EU's fremtid

Mandag den 28. august kl. 08.30-10.00 retter vi fokus mod EU’s fremtid, når Morten Messerschmidt, Jeppe Kofod, Margrete Auken og Bendt Bendtsen alle holder deres State of the European Union tale i Europa-Huset.

 .

Den 13. september holder Europa-Kommissionens formand, Jean Claude Juncker, sin årlige State of The European Union tale i Europa-Parlamentet, hvor han vil give sit personlige syn på Europas fremtid. Det kan blive skelsættende, og vil blive debatteret massivt i Europa-Parlamentet. Som opvarmning har vi bedt nogle af vores egne medlemmer af Europa-Parlamentet, Morten Messerschmidt, Jeppe Kofod, Margrete Auken og Bendt Bendtsen om at holde deres SOTEU-tale. Og du kan være med.

Dagens ordstyrer bliver Benjamin Rud Elberth, ElberthKommunikation

Interessen for arrangementet har været overvældende, så alle pladser er allerede fyldt op.

Har du ikke mulighed for at deltage i arrangementet? Fortvivl ej! Vi sender hele arrangementet som Facebook Live på Europa-Parlamentet i Danmark, så alle har mulighed for at se med og bidrage med spørgsmål.

Program

08.15: Ankomst og morgenkaffe

08.30: Velkomst ved Anne Mette Vestergaard, Europa-Parlamentet i Danmark og præsentation af dagens arrangement ved ordstyrer Benjamin Rud Elberth

08.40: State of the European Union taler v/

Jeppe Kofod

Margrete Auken

Morten Messerschmidt

Bendt Bendtsen

09.15: Paneldebat om EU’s fremtid med spørgsmål fra salen og Facebook

09.50: Afrunding og tak for i dag

Praktiske oplysninger

Tid: Mandag den 28. august, kl. 08.30 - 10.00

Sted: Europa-Huset, Gothersgade 115, 1123 København K

Cykler kan parkeres på Nørreport station.