skip to content

 
 
 
26-09-2017

Gå-hjem-møde med Den Europæiske Ombudsmand, Emily O'Reilly

Den europæiske Ombudsmand, Emily O'Reilly, kommer til København den 26. september 2017, og du har mulighed for at høre hende tale på Københavns Universitet. Ombudsmanden vil tale om de udfordringer hendes institution står overfor og hvordan hun ser sin rolle som vagthund i EU-systemet og frontkæmper for transparens.

Monica Svane hilser fra Venedig
 .

Opsamling

Facebook Live med Den Europæiske Ombudsmand Altinget.dk: Professor: Danskerne klager for lidt over EUDR P1: Europa lige nu (de sidste 8 minutter af programmet)Radio24syv: Datolinjen Radio24syv: Europa i Flammer (ca. 37 minutter inde i programmet)Læs et sammendrag fra Den Europæiske Ombudsmands besøg i Danmark her...
 

Ombudsmanden taler kl. 16 i det juridiske fakultets nye bygninger på KUA, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål efterfølgende. Arrangementet er organiseret i fællesskab af Europa-Parlamentet i Danmark, Dansk Forening for Europaret samt Juridisk Fakultet ved Københavns Universitet. Deltagelse er gratis men tilmelding er nødvendig. Efter arrangementet vil der blive budt på en forfriskning.

Flere informationer og tilmelding her