skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

EP i Danmark

 .
 .

Europa-Parlamentet har lokale kontorer i alle EU's medlemslande. Formålet med kontorerne er at øge befolkningernes kendskab til Europa-Parlamentet og EU generelt samt tilskynde borgerne til at stemme ved valg til Europa-Parlamentet for at styrke det europæiske demokrati. 

 .
 

Hvad laver vi i København?

 .

Vi kommunikerer løbende om aktuelle politiske sager og initiativer gennem hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier og afholder hvert år mange relevante arrangementer, som er åbne for offentligheden. Når folkeskoler, gymnasier, erhvervsskoler, læreruddannelser eller andre interesserede grupper lægger vejen forbi kontoret, tilbyder vi et oplæg med en introduktion til EU og Europa-Parlamentets arbejde. Vi kan dog også sagtens skræddersy vores præsentationer til at være mere fokuseret om enkelte områder som fx brexit, migration eller økonomi.  

Herudover har vi et bredt netværk af danske organisationer og andre der har en interesse i EU og Europa-Parlamentets arbejde, som vi løbende samarbejder med. Desuden assisterer vi mediernes dækning af Europa-Parlamentets samlinger i Strasbourg.

 .

Hvad kan vi gøre for dig?

 .

Vi kan hjælpe dig med at finde svar på spørgsmål om Europa-Parlamentets politiske arbejde eller skabe kontakt til medlemmerne af Europa-Parlamentet.

Send dine spørgsmål til os på info@europa-huset.dk.

Hvis vi ikke kan hjælpe dig med din henvendelse, kan vi hjælpe dig videre.

 .

Hvem laver hvad?

 .
Find en oversigt over medarbejderne på kontoret i Danmark og deres arbejdsområder her...
 .
 .

Sidst opdateret den 4. marts 2019.