skip to content

 
 
 

Valgmateriale

Hvordan får man bedst en kampagne ud til folk? Det gør man bl.a. ved at have genkendelige materialer, der minder dem om, at der kommer et valg, hvor det er vigtigt, at de stemmer. Det kan du jo f.eks. gøre ved at trykke dine egne postkort, som du kan sende ud kort tid inden valget.

I vores downloadcenter kan du ud over postkortene finde en masse materiale, bl.a. badges, skilte, plakater, klistermærker og powerpointskabeloner, som du kan bruge i forbindelse med dine events til at sprede budskabet. Du kan enten anvende vores skabeloner, som er trykklare, eller du kan lade dig blive inspireret af vores materiale til at præge kampagnen på din helt egen måde. Husk bare at følge de generelle regler for kampagnen.

 .

Klistermærker

Klistermærker kan bruges til en helt masse! Blandt andet til at vise, at du stemmer og/eller støtter EU-valget. Vores er i størrelsen 30x30mm.

 .
 

Postkort

Kender du en, der har brug for et kærligt spark hen til stemmeurnen den 26. maj 2019? Send et postkort for at minde personen om at stemme.

 .
 

Statementkort

På kortene kan du skrive, hvilket tema, der er vigtigst for dig ved valget. Det kan være med til at starte en samtale om de forskellige emner, som EU påvirker. Kortene kan også bruges som postkort.

 .
 

Informationsfolder

Har du brug for noget valgmateriale, der forklarer, hvordan man stemmer? Print og fold selv denne pjæce med information om, hvordan man stemmer som dansker i Danmark, EU-borger i Danmark, dansker i et andet EU-land mm.

 .
 

Badges

Et velplaceret badge kan gøre en stor forskel - og så er det let at dele ud. Ved at gå med badget kan du vise udadtil at du stemmer og/eller bakker op om EU-valget.

 .
 

Skilt

Det kan godt være, at du stemmer. Og det er vi skam glade for. Men måske kender du andre, der ikke lige får gjort det. Hent dette skilt med valgdatoen, som du kan bruge på dine sociale medier eller printe og så sætte det op et sted, hvor det er synligt for andre - for eksempel på opslagstavlen i din forening eller ved den lokale købmand.

 .
 

Præsentationer

Vil du holde et oplæg om valget? Så har vi en skabelon til dig. Du kan finde en version på dansk og en på engelsk. Du kan derudover se et eksempel på et oplæg om valgkampagnen.

 .
 

Du kan også finde materiale i Europa-Parlamentets downloadcenter.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Skriv til kontakt-dk@dennegangstemmerjeg.eu, og hør, hvad der er af muligheder til netop dine aktiviteter.