skip to content

 
 
Journalister samlet foran Europa-Parlamentet
Journalister samlet foran Europa-Parlamentet
 

Tilbud til pressen

 .

Europa-Parlamentet har en række attraktive tilbud til journalister og andre mediefagfolk. Journalister og andre pressefolk kan få tilskud til studiebesøg i Parlamentet. Alle med interesse for det kan også gøre gratis brug af Europa-Parlamentets omfattende arkiv med billed-, video- og lydmateriale.

Læs mere om de mange tilbud nedenfor, hvor du også finder links til nyheder fra Europa-Parlamentet, til Parlamentets egen tv-kanal og til Parlamentets vidensbank.

Har du presserelaterede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 33 14 33 77 eller epkobenhavn@europarl.europa.eu.

Jacob Lolck
Presseattaché ved Europa-Parlamentets kontor i Danmark
Tlf. +45 33 41 40 44 eller mobil +45 25 48 87 11
jacob.lolck@europarl.europa.eu

Lea Hovmand Jørgensen
Presseattaché ved Europa-Parlamentets kontor i Danmark
Tlf. +45 33 17 05 50 eller mobil +45 22 11 43 77
lea.jorgensen@europarl.europa.eu

 .
 

Nyheder fra Europa-Parlamentet

På Europa-Parlamentets centrale nyhedsside kan du finde pressemeddelelser, baggrundsnotater, infografikker, dagsordener m.m. Så hvad enten du er interesseret i at følge de seneste udviklinger eller ønsker at gå i dybden med særlige emner på  dagsordenen, er dette stedet at begynde.

Læs mere
 

Studiebesøg i Europa-Parlamentet

Europa-Parlamentet tilbyder støtte til studiebesøg i Europa-Parlamentet for journalister, der ønsker at overvære plenarmøder og udvalgsmøder i henholdsvis Strasbourg og Bruxelles. Dette er en god mulighed for dig, der ønsker at få et indblik i Parlamentets arbejde på tæt hold.

Læs mere
 

Billed- og lydmateriale

Europa-Parlamentet tilbyder medier gratis brug af billeder, lydklip, videoer m.m. fra en omfattende audiovisuel database. Det stiller også topmoderne studie-, redigerings- og multimediefaciliteter gratis til rådighed for mediefagfolk i Bruxelles og Strasbourg.

Læs mere
 

EuroparlTV

Europa-Parlamentet har sin helt egen tv-kanal EuroparlTV, hvor du kan følge plenar-, udvalgs- og pressemøder live eller on demand fra det store arkiv. Du kan også lære mere om Parlamentet og EU i de mange videoer produceret af EuroparlTV. Alt sammen oversat til alle officielle EU-sprog.

Læs mere
 

Vidensbank

Europa-Parlamentet stiller via sin tænketank, dokumentregisteret og biblioteket en stor database af dokumenter, analyser, briefinger, faktablade m.m. til rådighed for offentligheden. For dig, der ønsker at få et overblik eller gå i dybden med et bestemt emne eller politikområde. Du kan også sende spørgsmål direkte til Parlamentet.

Læs mere