skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Info nr. 35

14-12-2018

Flag på halvt i Strasbourg
Denne uges nyhedsbrev er et spækket et af slagsen og også det sidste, inden EP-Info går på juleferie. Men først og fremmest vil vi sige, at vores tanker her i Danmark går til ofrene for terrorangrebet i Strasbourg og deres pårørende.
Oleg Sentsovs kusine læste et brev op til prisoverrækkelsen
Den fængslede ukrainske filminstruktør Oleg Sentsov er dette års vinder af Europa-Parlamentets Sakharov-pris for tankefrihed. Hans kusine Natalya Kaplan og advokat Dmitriy Dinze tog imod prisen under plenarsamlingen i Strasbourg. 
Denne gang stemmer jeg bogen
I fredags lancerede Europa-Parlamentets kontor i Danmark og Danske Bladtegnere en spritny bog fyldt med morsomme og skarpe tegninger om det kommende EU-valg. 
Lars Løkke Rasmussen
Danmark sætter stor pris på EU, mener den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), der onsdag debatterede Europas fremtid i Europa-Parlamentet i Bruxelles.
Lars Løkke Rasmussen
På onsdag skal Danmarks statsminister give sit bud på Europas fremtid. Og du kan følge med, når vi livestreamer både talen og den efterfølgende debat her på siden.
Alle nyheder