skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

I Europa-Parlamentet støtter vi op om lige rettigheder for alle. Derfor markerer vi også den internationale dag imod homofobi, bifobi og transfobi den 17. maj under mottoet ”Forenet i mangfoldighed”.
Kandidater til spidskandidatdebatten
Nu er der kun 10 dage til valget til Europa-Parlamentet den 26. maj. Vi udkommer med et nyhedsbrev dedikeret til EU-valget hver uge op til den 26. maj. I denne uge kan du læse om spidskandidatdebatten, programserien "Denne gang stemmer jeg", hvordan du stemmer, og sidst men ikke mindst får du her en invitation til valgarrangement i Studenterhuset i København.
Serien ”Denne gang stemmer jeg” tager emner som klima, euroen og en fælles europahær op og gør dig klogere på EU frem mod valget den 26. maj.
Den 17. maj kan du komme til en hyggelig aften i Europas tegn. Vi byder på EU-quiz og fryd i øregangen med lokale, københavnske kunstnere, og alle er velkomne.
For nyligt har vi hilst to nye kollegaer velkomne: Marie, der skal jonglere i administrationen, og Anne, der som kontorets trainee arbejder med sociale medier og events.
Alle nyheder