skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Morten Helveg og Jeppe Kofod debatterer EU på Grønbechs Hotel
Europa-Parlamentet i Danmark deltog i Folkemødet på Bornholm med en lang række MEP-debatter og et budskab om, hvor vigtigt det er at stemme til Europa-Parlamentsvalget.

EP-Info nr. 19

18-06-2018

Europa-Parlamentet i Danmarks hold til Folkemødet
I denne uges EP-Info kan du læse om Europa-Parlamentets deltagelse i Folkemødet på Bornholm, statsminister Lars Løkke Rasmussens besøg i Europa-Parlamentet til november og den nye lovgivning for brugen af droner i EU.
Balloner med EU's logo
Der er masser af mulighed for at blive endnu klogere på EU-spørgsmål, når det går løs til Folkemødet den 14.-16. juni 2018. Med under ét år til EP-valget 2019 byder dette års program blandet andet på en række saftige debatter med de danske MEP'ere om alt fra brexit og plastikindustrien til fake news. Du kan tjekke programmet ud forneden. Vi ser frem til tre fornøjelig dage i Allinge!
Lars Løkke hilser på Tajani
I slutningen af november skal Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen debattere Europas fremtid med MEP'erne. Debatten er en del af en møderække med EU's regeringsledere, som finder sted i tiden op til Europa-Parlamentsvalget i maj 2019.
Bendt Bendtsen og Annette Carlsen
En samling danske bladtegnere tegnede sig vej igennem Europa-Parlamentets plenarsamling i Strasbourg i maj. Undervejs fik de mødt og tegnet en række danske MEP’ere, Margrethe Vestager og den europæiske ombudsmand.
Alle nyheder