skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Forbindelseskontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Saaluja og Jonas foran Europa-Parlamentet
Vi, Saaluja og Jonas, er trainees på Europa-Parlamentets kontor i Danmark, og vi har haft fornøjelsen af at deltage i Europa-Parlamentets april-samling i Strasbourg. Her kom vi helt tæt på EU-forhandlingerne og europaparlamentarikkerne i Parlamentet.

EP-Info nr. 12

20-04-2018

Trainees - Saaluja og Jonas
Uge 16 var ugen, hvor Frankrigs præsident Macron gæstede Europa-Parlamentet. Men også Facebook, affald og energieffektivitet blev taget under kærlig behandling. Endelig besøgte vores trainees Jonas og Saaluja Strasbourg.
Macron hilser på Tajani
Tirsdag den 17. april afholder Europa-Parlamentet debat i formatet ”Europas fremtid”, hvor MEP’erne skal diskutere Europas fremtid med Frankrigs præsident. Følg med live her på siden.
Banner for Euroscola
EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være medlem af Europa-Parlamentet for en dag. Formålet med programmet er at styrke de unges viden om EU og Europa-Parlamentet ved at tilbyde skoleklasser en lærerig oplevelse i plenarsalen i Strasbourg - langt fra de traditionelle klasseværelser, så eleverne på egen krop kan erfare, hvordan der forhandles i en international sammenhæng. Der er nu åbent for ansøgninger til efteråret 2018.
to tolke sidder ved en computer
Europa-Parlamentet har kastet sig ind i kampen for at bevare dansk tolkning i EU. Til efteråret åbner en ny tolkeuddannelse på Aarhus Universitet.
Alle nyheder