skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Forbindelseskontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Cirkeldiagram over danskernes tilfredshed med EU-medlemskab
Et stigende antal danskere er glade for at være medlem af EU, viser ny undersøgelse fra Eurobarometer.
Mark Zuckerberg til pressemøde
Mark Zuckerberg har accepteret Europa-Parlamentets invitation og møder op i Bruxelles for at svare på spørgsmål om deling af brugernes data tirsdag den 22. maj.

EP-Info nr. 15

18-05-2018

Regnbueflaget er hejst ved Europa-Parlamentet i Bruxelles
I denne uges EP-Info ser vi på kampen mod homofobi og cybersikkerhed, mens vi også præsenterer jer for vores nye, dygtige pressemedarbejder Lea Hovmand Jørgensen. Nå ja, og så skal Facebooks CEO, Mark Zuckerberg, til høring i Europa-Parlamentet tirsdag den 22. maj.
Lea Hovmand Jørgensen
Den 15. maj starter Lea Hovmand Jørgensen på Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Her skal hun være med til at øge synligheden for det kommende Europa-Parlamentsvalg.

Europadagen 2018

08-05-2018

EU-flaget
Hvert år bliver Europadagen fejret den 9. maj for at markere startskuddet for EU's historie i 1950. Det er dagen, hvor Frankrigs daværende udenrigsminister, Robert Schuman, fremlagde en plan for, hvordan det var muligt at sikre fred i Europa ovenpå to altødelæggende verdenskrige. Planen gik ud på at øge de deltagende landes afhængighed af hinanden og dermed gøre en ny fransk-tysk krig ikke blot utænkelig, men umulig.
Alle nyheder