skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Europa-Parlamentet i Strasbourg
Brænder du for at dele dine synspunkter om Europas fremtid? Og vil du gerne vinde en tur til Strasbourg, hvor du kan opleve talen om EU’s tilstand (også kendt som SOTEU)? Så hold dig ikke tilbage - vi giver ti af jer en unik mulighed for at blive inviteret med til Strasbourg for at overvære SOTEU!
Europa-Parlamentet i Strasbourg og blomster
Europa-Nævnets årlige erfaringskonference står i EU-valgets tegn. Find flere informationer her på siden, og tilmeld dig senest den 10. september.

EP-Info nr. 22

06-07-2018

sol og palmer
I denne uges udgave af EP-Info, den sidste inden sommerferien, kan du læse om den dansk-svenske film "Grænse", der er nomineret til LUX-prisen. Du kan også få MEP'ernes vurdering af EU-topmødets asylaftale og komme dybere ned i forhandlingerne om copyright.
Ifølge den fælles statut for Europa-Parlamentets medlemmer, der har været gældende siden juli 2009, modtager parlamentsmedlemmerne alle det samme vederlag, uanset hvilket land de er valgt i.
Statslederne er nødt til at opgive den nationalegoistiske tankegang i asyl- og migrationspolitikken, hvis vi skal sikre EU’s overlevelse, siger Europa-Parlamentets formand Antonio Tajani før EU-topmødet den 28.-29. juni.
Alle nyheder