skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontor i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Info nr. 26

15-09-2017

to bevæbnede betjente beskytter mod terror
Efterårets første plenarsamling er bag os. Ugens højdepunkt var State of the Union-debatten, hvor kommissionsformand Juncker holdt tale efterfulgt af debat med MEP’erne, hvor også de danske MEP’ere gav deres besyv med. Alt det og meget mere i denne uges udgave af EP-Info.
Jean-Claude Juncker under den årlige State of the Union debat i Europa-Parlamentet i 2017
Under den årlige State of the Union debat i Europa-Parlamentet fremlagde Europa-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, en ambitiøs vision for et stærkt og forenet Europa.
Den europæiske ombudsmand Emily O'Reilly.
Den europæiske Ombudsmand, Emily O'Reilly, kommer til København den 26. september 2017, og du har mulighed for at høre hende tale på Københavns Universitet. Ombudsmanden vil tale om de udfordringer hendes institution står overfor og hvordan hun ser sin rolle som vagthund i EU-systemet og frontkæmper for transparens.
Juncker holder SOTEU-tale for MEP'erne
Europa-Parlamentet blænder op for efterårssæsonen med et brag! Onsdag den 13. september debatterer kommissionsformand Jean-Claude Juncker nemlig Unionens tilstand med MEP'erne. Følg med live fra kl. 9.00, når Juncker og MEP'erne udlægger deres holdning til, hvilken vej EU bør gå.
Seneste nyt om brexit
Aftalen om Storbritanniens udmeldelse af EU er en toårig forhandlingsproces, hvor betingelserne for Storbritanniens exit og det fremtidige samarbejde mellem dem og EU skal aftales.