skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontor i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Onsdag den 17. januar stemte MEP’erne ja til nye målsætninger, der skal øge energieffektiviteten med 35% og andelen af vedvarende energi i det samlede forbrug til 35% frem mod 2030.
Seneste nyt om brexit
Aftalen om Storbritanniens udmeldelse af EU er en toårig forhandlingsproces, hvor betingelserne for Storbritanniens exit og det fremtidige samarbejde mellem dem og EU skal aftales. På denne side opdaterer vi løbende om Europa-Parlamentets rolle i forhandlingerne.

EP-Info nr. 1

12-01-2018

Mand bærer en sort taske i en tunnel
Så er vi tilbage med årets første EP-Info. I ugen, der gik, stemte MEP'erne for nye regler til at bekæmpe økonomisk kriminalitet i EU, mens Irland og Danmark den 1. januar kunne fejre 45-års-jubilæum for EU-medlemskab. I Danmark afholdt vi Europæiske Filmdage og viste 2017-vinderen af LUX-prisen 'Sameblod' i Cinemateket. God læselyst!  
En gruppe unge mennesker
Den Europæiske Karlspris for Unge, der også er kendt som Charlemagne Ungdomsprisen, tildeles hvert år unge mennesker, der har været med til at gennemføre projekter med det formål at fremme forståelsen mellem mennesker fra forskellige europæiske lande. I 2017 fik det danske projekt Re-Discover Europe en flot andenplads, og det er muligt at indsende ansøgninger til Karlsprisen 2018 frem til den 29. januar 2018.