skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Tidligere trainees
Brænder du for at få praktisk EU-erfaring? Vil du opleve det europæiske demokrati in action helt tæt på? Kickstart din karriere som trainee hos Europa-Parlamentet, og få fem forrygende måneder i København, Bruxelles - eller et andet sted i Europa. Traineeperioden løber fra den 1. marts 2019 til den 31. juli 2019.
Fire chefredaktører til fake news-konferencen
Medierne skal være mere transparente og kildekritiske. Politikerne må afholde sig fra at bruge skandaler til at vinde stemmer. Og vi bør tænke os om en ekstra gang, inden vi lader os rive følelsesmæssigt med og deler indhold fra en tvivlsom kilde. Sådan lød det fra MEP'er, medier og eksperter til fake news-konference hos Europa-Parlamentet.

EP-Info nr. 30

26-10-2018

Drikkevand
Vidste du, at Sakharovprisen i år går til den ukrainske filminstruktør og politiske fange Oleg Sentsov? At forbuddet mod engangsplast fra 2021 blev stemt igennem i Parlamentet, og at europæerne skal have bedre adgang til kvalitetsdrikkevand? Og har du hørt, at MEP'erne kræver sanktioner over for Saudi-Arabien? Hvis nej, så læs med i ugens udgave af EP-Info.
MEP’erne har valgt at give årets Sakharovpris til aktivisten Oleg Sentsov. En mand, som i mange år har været en åben kritiker af Ruslands annektering af Krim-halvøen.
Gymansieelever under roadtrip
I uge 44 tager Europa-Parlamentet og Europabevægelsen på Road Trip til gymnasier og handelsskoler rundt omkring på Sjælland for at sætte fokus på EU gennem intensive en-dags seminarer - med et skævt pift. Efterårets Road Trip bringer os til uddannelsesinstitutioner i Roskilde og Farum.
Alle nyheder