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Question for written answer E-002389/2012
to the Commission
Rule 117
Nick Griffin (NI)

Subject: Value of art pieces in institutional buildings

Can the Commission clarify if in its working buildings there are any paintings and/or art pieces?

If so, how many?

Has the use of taxpayers’ money to establish such collection ever been submitted to a vote?

How much in total was paid for the collection?

What is its current estimated worth?

Who decides which paintings to buy?

Does a set of guidelines exist for the European institutions as buyers?

If so, can the Commission provide me with a copy?

Is the acquisition programme continuing and, if so, how much has been allocated for purchase in 
2012?


