Question for written answer E-007758/2014
to the Commission

Rule 130

Jonathan Arnott (EFDD)

Subject: Severance pay - EU commissioners

Can the Commission please explain the justification for EU commissioners who will be in post for just
five months receiving severance pay equivalent to two years’ salary?
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