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Question for written answer E-009298/2014/rev.1 
to the Commission 
Rule 130 
Siôn Simon (S&D) 

Subject: Responses of the European Agency for Safety and Health at Work to inquiries received 
from MEPs' offices and citizens 

Staff members from my office emailed the European Agency for Safety and Health at Work (EU-
OSHA) three times on my behalf in September and October in response to a welcome note that I 
received from the agency. 

Does the Commission consider it acceptable that my office has not received a response as of yet? 

What is the average response time of the EU-OSHA when replying to emails and communications 
received from MEPs' offices and European citizens? 


