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Question for written answer E-010698/2014 

to the Commission 
Rule 130 

Roberta Metsola (PPE) 

Subject: Residential and non-residential rates for electricity and water usage 

Does the Commission have information on whether any Member States charge different rates for 
electricity and water usage by residents and non-residents? 

Does the Commission have information on whether any Member States have systems in place 
whereby a tenant must first seek the landlord’s permission in order to be ‘allowed’ to register for 
residential rates for electricity and water usage? 


