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Question for written answer E-003697/2015 

to the Commission 
Rule 130 

Siôn Simon (S&D) 

Subject: Disabled Persons Railcard holders 

Holders of a Disabled Persons Railcard in the UK are not entitled to use the card throughout Europe. 
By contrast, parking concessions for holders of the Blue Badge disabled parking card differ from 
country to country, but it is recognised in all European countries. 

Does the Commission have any plans to legislate on this issue to allow people with disabilities to take 
greater advantage of rail travel in Europe? 


