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Question for written answer E-004008/2015 

to the Commission 
Rule 130 

William (The Earl of) Dartmouth (EFDD) 

Subject: Transitional allowance paid to former Commissioners 

Why does the Commission provide a transitional allowance to former Commission members who have 
taken up new gainful activity within the three-year period? If the transition into new employment is 
complete, why is taxpayers’ money spent on a transitional allowance when the transition has already 
taken place? 

 


