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Question for written answer E-007908/2015 

to the Commission 
Rule 130 

José Blanco López (S&D) 

Subject: Cross-border healthcare 

The Commission informed the European Parliament last December that, at that point in time, it was 
not in a position to make a definitive statement on the quality of transposition in Spain in respect of 
Directive 2011/24/EU on the application of patients’ rights in cross-border healthcare. 

With five months having passed, is the Commission now able to make such a statement? 


