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Question for written answer E-008290/2015 

to the Commission 
Rule 130 

Janice Atkinson (EFDD) 

Subject: VAT on electronic books 

Many Member States such as the UK currently do not charge VAT on paper books, but do charge VAT 
on their digital equivalents, i.e. e-books. 

Is the Commission currently considering any proposals that would allow digital books to be exempt 
from VAT like their paper counterparts? 


